Снимка: БТА
fallback

Бившият агент на ДАНС Алексей Петров заяви, че след три седмици ще изнесе неизвестни факти от биографията на Бойко Борисов, които не му позволяват да промени политическата си линия.

В интервю за Дарик соченият за лидер на „Октопода”  твърди, че преди време е обещал на Борисов да не говори за това, но ситуацията днес го налага.

В понеделник Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка
Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.

"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.

„Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов”, категоричен е бившата барета

Той отново заяви, че премиерът е подведен – „повече Костов, отколкото от Сидеров”.

Oще по темата

„Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моят арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха”, твърди Петров.

Той казва още, че няма намерение да се занимава с вътрешния министър Цветан Цветанов.

„С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори. А ако в един момент се прозре обективната истина и истинския облик на управление, може да се случи така, че да си говорим едновременно за президентски, за местни и за парламентарни избори”, казва още Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

274

марти

преди 13 години

Тракторчо,защо след три седмици,*** маме???Защо не сега и веднага,на часа???Или ти трябват три седмици,за да доизкусуриш...флашките и да уточниш в кои кутии да ги пуснеш???

273

Червената помия

преди 13 години

275, Петров,моите адмирации за написаното от теб!Пропуснахме обаче шанса, преди 20 години да решим нещата по Румънски.До стената и разстрел след бърз съд.Секуритате треперешае от страх, и мина в пълна нелегалност, а не както у нас-още 20 години да управлява държавата като своя собственост и да ни замазва очите с празни приказки от време на време.Късно е вече.Живота ни мина в борби и надежди, децата ни -щом вземат диплома и се изнасят, за което не ги обвинявам.Държавата се разпада.

272

УФСЪ

преди 13 години

ха сега, кой кум, кой сват, кой на булката брат?:) хи хи

fallback