274

марти

преди 13 години

Тракторчо,защо след три седмици,*** маме???Защо не сега и веднага,на часа???Или ти трябват три седмици,за да доизкусуриш...флашките и да уточниш в кои кутии да ги пуснеш???

273

Червената помия

преди 13 години

275, Петров,моите адмирации за написаното от теб!Пропуснахме обаче шанса, преди 20 години да решим нещата по Румънски.До стената и разстрел след бърз съд.Секуритате треперешае от страх, и мина в пълна нелегалност, а не както у нас-още 20 години да управлява държавата като своя собственост и да ни замазва очите с празни приказки от време на време.Късно е вече.Живота ни мина в борби и надежди, децата ни -щом вземат диплома и се изнасят, за което не ги обвинявам.Държавата се разпада.

272

УФСЪ

преди 13 години

ха сега, кой кум, кой сват, кой на булката брат?:) хи хи

271

Анонимен

преди 13 години

От тази откровенно селска мутра не чакаме да се роди нещо умно.Милиционерчето завърщило старшинското училище може само стари милиционерски номера да върти,ама света се развива!

270

Анонимен

преди 13 години

Oktopoda si e oktopod!

269

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ТОВА Е ДОЛНО....ПРИЛИЧА НА ИЗНУДВАНЕ....

268

Спонги

преди 13 години

Ако народът изтрезнее, ще му светне, че от ченге управник не става. Хайде сега от една мутра на друга мутра. Да си вземат "доброволните" застрахователни дружества и да вървят на майната си.

267

Петров

преди 13 години

Който иска да кълве на новата "стръв" - да "кълве". Чудно ми е само, че има още хора които се връзват на такива зарибявки - "след три седмици ще видите едно чудо". А, то вероятно няма да е никакво чудо, а пак някоя "партенка" за сестрата и прочее ... Нещо да се случи с "разкритията" на Янев? Нещо да се случи с разкритията за "Цанков камък"? Нещо да се случи с Милен Велчев и империята на брат му? Нещо да се случи със сараите на Доган? Отново ни набутват в сериал за зрелища , понеже хляб няма. Защо след три седмици?Ами, триседмици да си блъскате главите и да търкате клавиатури за този дето духа, да се карате и спорите по форуми, и да не мислите, че живеете в най-мизерната държава, с най-мизерните управляващи, които за 20 години не направиха нищо за вас. Те са Октопода! Всички до един, които са участвали в управленито от 20-25 години насам! Няма по-малко или повече крали и лъгали! За съжаление успяха да опростачат политиката, да опростачат управлението на държавата, да опростачат и нацията. А, вие чакайте поредния циркаджия какво ще извади от ръкава. Дали ще се казва Яне, Алексей, Сергей все тая. И помислете с какво ще промени живота ви поредния цирков номер. Дали ще заживеете по-добре след три седмици? Не вярвам.

266

Do Gabi

преди 13 години

А пък в първи клас едва 8 годишен наби едно дете и от носа му потече кръв.Хубаво ти е писанието но то само показва ,че по това време имаше закони и нарушителите се наказваха .Всичко е описано и протоколирано.За разлика от сега когато само от СРС-тата научаваме какви са всъщност Бобчо ,цецко и компания

265

АНОНИМЕН

преди 13 години

Този *** АЛФ .ЩЯЛ ДА ТРЪГВА ДА СВАЛЯ ЛИХВИТЕ на БАНКИТЕ.НЕ ЧЕ ЩЕ Е ЛОШО ДА РАБОТИМЕ С ЛИХВИ ОТ ПО 4-5%.ИМА НЕЩО ДРУГО.КАК СМЯТА ДАГО НАПРАВИ ТОВА.АКО, ЩЕ ЗАПЛАШВА НЯКОЯ ОТ ТЯХ В КОЯТО ИМА НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИАРД, ЧЕ ЩЕ СИ ГИ ИЗТЕГЛИ И ЩЕ ГИ ПРЕХВЪРЛИ ДРУГАДЕ, МОЖЕ ТАМ И ДА УСПЕЕ.НО ЗА ВСИЧКИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА АТАКУВА ОФИСИТЕ ИМ,А ТЕ СА В ЧУЖБИНА.ТАКОВА НЕЩО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА НАПРАВИ И АЛ КАПОНЕ. ДАЛИ ПЪК НЯМА ДА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ.ХА КЪСМЕТ ДЕ

264

Gabi

преди 13 години

Въпреки че Алексей Петров е определен като дисциплиниран служител, в кадровото му дело не е пропуснато и едно негово провинение, регистрирано през 1985 г. Тогава след употреба на алкохол той участва в скандал, който за малко не прераства във физическа разправа. Секретна справка за инцидент между служители от Народната милиция и шофьори от стопанско предприятие "Таксиметрови превози" описва случилото се.На 25 ноември 1985 г. старшина Георги Георгиев, колега на Алексей Петров, го поканил на гости да празнуват рожден ден. Черпили се с водка, играли шах и слушали музика. След това цивилно облечени излезли и на трамвайната спирка "Бъкстон" и се качили в такси, което било без шофьор. Шофьорът, който пиел кафе със свой колега, настоял да излязат от колата. При възникналия спор баретите и двамата шофьори започнали да се заплашват взаимно и да се блъскат. Само дошлите милиционери от близкото Шесто РПУ предотвратили по-нататъшното разрастване на спречкването.В доклада на началника на Шесто РПУ обаче е записано, че двете барети са били употребили алкохол. При оценката на инцидента ръководството на специализирания батальон е преценило, че баретите не са предприели истински действия, тъй като специалните им умения позволявали много бързо да се справят с двамата шофьори, макар и единият да е успял да се "въоръжи" с крик. Въпреки това Алексей Петров е наказан с "Предупреждение за непълно служебно съответствие". Впоследствие то е било отменено, тъй като според началниците на баретата то е изиграло възпитателна роля.През есента на 1991 г. в дните около парламентарните избори, които СДС печели с минимална преднина пред БСП, на 18 октомври 1991 г. е регистриран нов инцидент с Алексей Петров. Констатирано е, че при него той отново е употребил алкохол. Обект на буйството му се оказва пазачката на прелеза на ул. "Я. Сандански" (днес "Вардар", б.а.) и бул. "Стамболийски". Той тропал на по прозорците на будката на жената и разбил външната врата в желанието си да й прави компания. Инцидентът е регистриран в Трето РПУ.Това е кварталът, в който Алексей Петров по това време е живеел във ведомствен апартамент, намиращ се на ул. "Яне Сандански". През септември 1990 г. той е сключил договор с управление "Тил" на МВР за закупуване на ведомствения апартамент, като се е задължил да работи в системата на МВР най-малко още една година. Това и прави.Сам избрал МВР, Алексей Петров сам го и напуска. Той подава рапорт за напускане на системата по собствено желание като началник-група 03 в сектор "Специални операции" при Специализирания отряд за борба с тероризма.Със заповед на министър Йордан Соколов от 5 май 1992 г. Алексей Петров е освободен от МВР, считано от 1 май 1992 г.

263

помак

преди 13 години

чудесно, дано излезе истината за буда. ако той наистина е трепал български мюсюмани през възродителния процес доста дюнерджииници трябва още да отвори в София...

262

Чопър

преди 13 години

Много интересно ще стане след три седмици.Проблемът си е на Б.Б.Кой ще му е тогава виновен? Сеир и истина ни очаква.Алф само играе с темата "Президент".Има такава тактика в спортните дисциплини и клубове ,когато са тренирали и уппавлявали.

261

Алексей Петров:"Борисов не може да се промени!"Мога - ПРОМЕНИХ СЕ!!!Вече като друг клати Цветелинка не се впрягам. Сега не се ядосвам вече, че Краси Данев от Свилоза-Свищов я "мандръса"(както би казал Гацо Бацов)......важното е, че кинтите ни са общи!!!

260

Анонимен

преди 13 години

Istinata e protest pred prezidenstvoto s cel izonvanerto na Pyrvanov, Staniwev , Dogan i Kostov ot Bulgariq

259

франко Фере

преди 13 години

Оставете ни на мира виждате че са кухи (овцете)Има си политици разбирашти си от работата.

258

то

преди 13 години

Абе момчета това не е татами.

257

Анонимен

преди 13 години

Имам чувството, че вече няма да има аудио записи!Ще вадят видео материали вече! :D

256

Петров

преди 13 години

Егати, държавата!!!Какъв е този Алексей, че се загрижил за "дребния и средния бизнес"! Кой му е дал власт? Кой му е гласувал доверие? Кого представлява? Каква "банкова система" ще оправя? Има ли закони и институции в тази държава или всеки арестант може да претендира да е "фактор" в нея? Какви са тези самовлюбени и самоуверени простаци! До Алексей Петров ли опряхме да ни "оправя"! Какъв е този медиен интерес към това недоразумение? Наистина сме опростачена държава! Няма друга такава.

255

Gabi

преди 13 години

До "Неутрален" #248: Виж какво,преди да говориш, провери и не лъжи участниците във Форума. Ал.Петров е завършил школата в Симеоново - т.нар.Магнаурска школа. Там е станал и д-р, влез в Интернет и провери. Тази работа с УНСС я раздухаха журналистите - нищо вярно няма в нея. Ал никога не е бил д-р по икономика; та той няма и необходимите предмети (дисциплини), та да кандидатства за такава научна степен. В УНСС го втърка тогавашният ректор на университета проф.Борисов, защото последният беше правил далавери и Трактора ги прикри. Да не говорим,че Трактора няма необходимата подготовка да преподава Сигурност на фирмите. Бил е навремето асистент на ген.Андреев, който е преподавал тази дисциплина, сетне го е заместил по причини,които преди посочих.Така че не обвинявай в лъжа човек, който е наблизо до УНСС и много по-добре знае от теб кое как е.