Снимка: БГНЕС
fallback

"Божидар Димитров ми се извини за думите си, засега остава министър, но няма повече право да греши".

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по bTV в коментар дали трябва да се правят рокади сред министерските постове след първата година на управление.

По думите не премиера Димитров осъзнава, че е допуснал грешка.

Помолен да си признае за една своя грешка, Бойко Борисов заяви, че за нищо положително не са го питали в интервюто, за да направи това удоволствие и да сподели за своя грешка.

"Кои искат вот – тези, които са подсъдими половината - това са Станишев, Масларова, половината предишен кабинет, който е подсъдим и с повдигнати обвинения.

Нека да не коментираме тези лица. С малцинство управлявам във времето на финансова и икономическа криза, за да спася държавата, а тези хора я доведоха до просешка тояга, та за какво искат вот", риторично запита премиерът.

Oще по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

453

Анонимен

преди 13 години

"който сбърка - махам го" това чии ли думи са ?

452

Gabi

преди 13 години

Чудя се защо се води Б.Димитров по акъла на Б.Б. Той е ст.н.с.I степен, равно-значно на професор,има уважението на колегите си,реномиран и ерудиран учен. Никой не го би по главата да става министър на министерство от 4-5 човека.Прос -то трябва да си подаде оставката и да се занимава с това,което му е работа. А това министерство - който иска да седи на бодливи тръни,да го води.Божо, бя-гай,докато е време.

451

Българин

преди 13 години

Созополският дрислю (Б. Димитров ) обижда мен,вас и трябва да се извини на нас ,а не на премиера.Срамувам се от такива министри и премиер.Жалко за България.

fallback