453

Анонимен

преди 13 години

"който сбърка - махам го" това чии ли думи са ?

452

Gabi

преди 13 години

Чудя се защо се води Б.Димитров по акъла на Б.Б. Той е ст.н.с.I степен, равно-значно на професор,има уважението на колегите си,реномиран и ерудиран учен. Никой не го би по главата да става министър на министерство от 4-5 човека.Прос -то трябва да си подаде оставката и да се занимава с това,което му е работа. А това министерство - който иска да седи на бодливи тръни,да го води.Божо, бя-гай,докато е време.

451

Българин

преди 13 години

Созополският дрислю (Б. Димитров ) обижда мен,вас и трябва да се извини на нас ,а не на премиера.Срамувам се от такива министри и премиер.Жалко за България.

450

я

преди 13 години

ама целия комсомол заедно с комунистите се е активирал по форумите. включете и пионерчетата пък може и да ви забележи арменския поп. свърши се соц-игото и нема да се върне търсете си друга държава да господарствате препоръчвам ви Сомалия

449

Анонимен

преди 13 години

винаги сме имали уникални управляващи,но този път просто се чуда не ги ли е срам тези дето избраха тоя.как няма да ни се подиграва европа,та те естествено ни мислят за ненормален народ.като питам защо гласуваха за тоя, казват че бил пък и готин.освен че можем да се похвалим че сме уникални *** сме и слепи и глухи.ще умрем от глад бе

448

Анонимен

преди 13 години

Kапитан Планета в акция

447

Възмутен

преди 13 години

*** и *** като теб ни натресоха гербаджиите, сигурно и втори мандат ще си го изберете, опростачени чалгаджии!

446

Гражданин

преди 13 години

Извини му се, ШИБАНЯКО,той е господ, нали той ти дава хляба, а не се извянявай на народа си, РЕНЕГАТ нещастен!

445

za 454

преди 13 години

Bojkata imashe predvid arheolozite .............ti kakyv si -arheolog li...........ami ako si tatyk si shibaniak , podkrepiam go

444

Анонимен

преди 13 години

"Божидар Димитров ми се извини за думите си"? Вие се извинете на НАС, скапани гейберисти, не ПОМЕЖДУ си.нещастници!

443

one Dollar story

преди 13 години

вгледаи се НАРОДЕ, хубаво в снимката се вгледай. Фотографинът е цъкнал бутончето на дигиталният апарат и се е получило идеално съвпадение с любимата поза на дуарът Тодор Жифков, профил! кой каза че лицето от снимката не е биологически, морален и партиен клоннинг на дуарът ЖиФкуФъ?Его и на снимката , уловен е когато празнува по лъчите на червените проститутски фенер, денят девети септември 2010. Това лице непразнува 9/91944, то си празнува 9/92010, и глей НАРОДЕ как се е издуло и пламнало лицето и така се приготвило да шибне един на Бижидар Димитроф защото историкът даде историческо определение за Премиерът-наричайки го ***, а и още добави нещо за некакви цициии. а са де! от де на къде, ще се праи на мноо учен тоя БД-оф? Никой незнае а и неверваме некой да е шибал това лице, но никъде никой не е успял да даден матриаль че лицето има цици.и докато не ни покажат в телевизорът, с какви думи точно Божу се е извинил на Премиерът, дорде не видиме какъв подарък му е донесъл за да го успокои и докато не покаже матриалът за циците, за мен Премиерът си оства един нормален, последовател на Живков. така че фермерите да се готвят за Колективизациа-2, бакерите за конфискация-2, а ние за многогодишен трудов санаториум, Белене -2 с опция *** или крокодили.

442

:)

преди 13 години

да дойде да му пукна две крошета и аз ще му се извиня

441

ASI

преди 13 години

EDINSTVENIA WIBAN E BOJI DIMITROV ,DOSTA W--BANE E PADNALO ZA DA GO SLOJAT NA TOI POST,.

440

Борко

преди 13 години

Няма какво да се лъжеме, както Стоичков не става за треньор на националния, така и Борисов не става за водач на стадото.

439

Мародер

преди 13 години

''разни хора разни идеали'' и стига сте се опитвали да вкарате всички в един калъп.Това мислене ми напомня за едно не толкова далечно минало когато се опитваха да ни направят еднакви

438

Балин

преди 13 години

Пич, не Божидар, а всички герболетки са ш...ни. Е мама му стара писна ми да ви показвам очевидното, вие си летите в розови облачета и виждате розови тикви.

437

работещ

преди 13 години

Може ли, бе момче/момиче, да си толкова загубено? ББто бил глобил Доган. Е и какво - да не би случайно да са осъдили Доган, та да се посепнат малко другите като него. Не са и не върви натам. А радостта ти че има "такива хора" (Бойко и Божидар) направо ме смайва. Не виждаш ли, че това са прости хора, селски тарикати, които не са кадърни да оправят държавата, защото, освен много други неща, са им сбъркани представите за правилно и неправилно, полезно и вредно.Не го ли виждаш или не ти пука?

436

Васил Стефанов

преди 13 години

Темата не е Людмила Живкова, но ще цитирам префразирана (от Германия 1933-1945г.) приказка, която беше популярна по нейно време - "Като чуя култура се хващам за х*я". Верно много противоречиви оценки за нейния политически (и не само политически) живот. Посредствен човек, но на фона на останалите от комунистическата върхушка беше различна.

435

Maraba

преди 13 години

На бащицата се извинил!!!!А на народа-не!?Бай *** си е бай *** докрай!

434

АМАН

преди 13 години

За пореден път се чудя на злобата ви! Вчера гледах и Бойко и Божидар и независимо от грешките им се радвам, че най-накрая има такива хора на подобни позиции. Найденова освен да търси жълтини в интервюто нищо не направи!!! Язък, а толкова да ме кефи таз мацка! Толкова мащабно стоителство (стимулиране на род.икономика) в БГ отодавна не е имало и какво пак злоба! Б.Б иам куража и глоби Доган нали - КОЙ ДОСЕГА ГО Е ПРАВИЛ БЕ! *** и комплексари такива! А после Божидар бил ***!