Снимка: БГНЕС
fallback

Ден след като положи клетва като депутат от Синята коалиция, Венцислав Върбанов напусна редиците на десния съюз.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева съобщи, че още вчера той е депозирал в деловодството на парламента заявление за напускане на парламентарната група.

Върбанов напуска за втори път Синята коалиция в рамките на това Народно събрание.

Той бе избран за народен представител през юли 2009 година , но през октомври напусна парламента, тъй като Конституционният съд установи грешка при преброяването на гласовете в една избирателна секция.

Oще по темата
Вчера Върбанов положи за втори път клетва като депутат заедно с Румен Стоилов от ГЕРБ и Георги Терзийски от листата на РЗС.

Те заеха местата на депутата от ДПС Рушен Риза, Мариана Даракчиева от Синята коалиция и Атанас Семов от РЗС, чийто избор преди седмица бе обявен за незаконен от Конституционния съд заради нарушения при вота в 23 секции в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Долнодъбничанин

преди 14 години

Познавате ли Братовчедите на Венцислав Върбанов -Улян Удринов министърът му подарява "ВИТАЛЕС" АД-Тетевен, Данчо Кънев - министърът му подарява Мелница "Напредък" Червен Бряг и го прави съдружник МОЛ - Екобилдинг-София, Тони Милев Тонев-министърът му подарява Главния информационно управляващ център на Министерство на Земеделието преименуван във фирма "Агробизнесинформ" две административни сгради и седем магазина в центъра на София, Васко Денчев министърът му подарява Мелница"ПЛЕВЕН", Евгени Генов министърът му подарява "Сортови семена" Плевен. На брат си Любомир Василев Върбанов подарява фирма "ОМНИПРО" АД -96декара в центъра на София и хотел "РИБАРИЦА", на баща си комбаин Джон Дир.

33

Анонимен

преди 14 години

затвор за крадците и далавераджийте...където е парата там е играта...

32

еееееееее

преди 14 години

Кой ги избира тези хамелеони ,такива като този ще продадът и майка си само и само да са във власта независимо на каква цена ,депутати прескачащи от една парламентарна група в друга за какви идеи и какви принципи/ ако имат такива /се борят или защитават ,какъв народ трябва да сме че да продължаваме да се избират и допускат в парламента , и този не го ли бяха съдили за нещо или всяко чудо за три дни.......????????

fallback