34

Долнодъбничанин

преди 14 години

Познавате ли Братовчедите на Венцислав Върбанов -Улян Удринов министърът му подарява "ВИТАЛЕС" АД-Тетевен, Данчо Кънев - министърът му подарява Мелница "Напредък" Червен Бряг и го прави съдружник МОЛ - Екобилдинг-София, Тони Милев Тонев-министърът му подарява Главния информационно управляващ център на Министерство на Земеделието преименуван във фирма "Агробизнесинформ" две административни сгради и седем магазина в центъра на София, Васко Денчев министърът му подарява Мелница"ПЛЕВЕН", Евгени Генов министърът му подарява "Сортови семена" Плевен. На брат си Любомир Василев Върбанов подарява фирма "ОМНИПРО" АД -96декара в центъра на София и хотел "РИБАРИЦА", на баща си комбаин Джон Дир.

33

Анонимен

преди 14 години

затвор за крадците и далавераджийте...където е парата там е играта...

32

еееееееее

преди 14 години

Кой ги избира тези хамелеони ,такива като този ще продадът и майка си само и само да са във власта независимо на каква цена ,депутати прескачащи от една парламентарна група в друга за какви идеи и какви принципи/ ако имат такива /се борят или защитават ,какъв народ трябва да сме че да продължаваме да се избират и допускат в парламента , и този не го ли бяха съдили за нещо или всяко чудо за три дни.......????????

31

ива

преди 14 години

егати депутатите.писна ми от тях

30

cirk

преди 14 години

turneto produljava!

29

аз

преди 14 години

Егати цирка!

28

е

преди 14 години

Догато е бил диджей, в свободното си време беше кмет.

27

пролетарий

преди 14 години

И тоз *** какви далавери е правил. Демократ -дрън дрън. Пеликан селски. Смениха се крадците с некадърниците.

26

Анонимен

преди 14 години

+ За Иван Черничкия!!!

25

Анонимен

преди 14 години

Ами като знае какви ги е вършил Иван Костов, нормално е да напусне.Срам го е човека, да бъде в една коалиция с крадеца Иван Черничкия!!!

24

ined

преди 14 години

Лошо няма, диджея сутрин ще пуска музика в НС, а леля Цецка ще ги строи депутатите да правят гимнастика, че нещо много са се ояли и развалят имиджа на НС.

23

Pak Az

преди 14 години

Знам, че до каквото се е докоснал, го е съсипал... Така поне направи със селското стопанство!!! Надявам се така да стане и с ГМО... Защото той "нахлузи" на Манева ярема, заради Мозер... Проверете и ще видите.

22

Анонимен

преди 14 години

Докато не ни е мажоритарен вота, все такива ще са в парламента...Да са ни честити...

21

Анонимен

преди 14 години

не е истина олко се е оял този .... заприличал е на нерез

20

ot stadoto

преди 14 години

A predi DJ e bil kravar :D kolko sme gi pasle ovcete xaxa

19

Запознат

преди 14 години

Знаете ли какъв е бил Венцислав Върбанов преди да го направят министър на земеделието в Костовото правителство ? А, познайте от три пъти ?! Вероятно си мислите, че е бил някакъв аграрен специалист или поне ветеринар .... Нееее ! Човекът е бил диджей !!! Как такива като този станаха министри ? Кой ги направи ? Защо не влязоха в затвора след очевидните им престъпления ? Кой стои зад такива като него и до днес, че да го направят пак депутат ? Все въпроси, чиито отговори трябва да излязат наяве !

18

Анонимен

преди 14 години

Този вместо да е в затвора пак го вкараха в Народното събрание ! Докато беше министър на земеделието хората от родното му градче разправяха, че цял парк със селскостопански машини е оборудвал за родителите си ... Злоупотреби за милиони ... "Справедливият" български съд обаче реши, че този е невинен !Така ще стане и с всички, на които сега повдигнаха обвинения !

17

Ренегат

преди 14 години

Браво Венци!Само така - какво ще правиш при тези психопати

16

123

преди 14 години

Аве тези хора *** ли се с нас бе? Ама не беее гласувайте за такива като този ... гласувайте .... мишки!

15

!?!?!

преди 14 години

an-ЧЕ, не ми се зъби така де! не знаеш аз дали гласувам или не! я по- кротко...........А главанака Венци Върбанов познавам лично и за това написах коментар, АМА АКО НЕ ДАВААААААШ? Аз пак ще си пиша:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) кой е *** и кой не се познава от пръв поглед - ТИ ПИШЕШ НА ЛАТИНИЦА!