Снимка: БГНЕС

 

“ГЕРБ започва от утре консултации с всички партии, които са в центъра и вдясно на политическия спектър”, обяви след края на първото заседание на ПГ на ГЕРБ председателят на групата Цветан Цветанов.

Той уточни, че става въпрос за всички политически сили, включително и "Атака", но задължително без тези, които са управлявали до днес.

Цветанов посочи като опозиция БСП и ДПС.

Още по темата
14 юли 2009 10:42

Дясната ръка на Бойко Борисов потвърди, че влизайки в парламента, ГЕРБ няма да бъде с различно мнение от това, което е било преди избора.

“Не смятайте, че има нещо, от което да се притесняваме в действията си, които ще прилагаме в изпълнителната власт", допълни той.

Считаният за бъдещ вътрешен министър обяви, че първите задачи на парламентарната група са участието в комисията, изготвяща правилника на парламента, и комплектуването на комисиите, които ще бъдат сформирани, след като бъде приет правилникът.

Според него е важно да се прекратят всякакви порочни практики и корупция, които се ширят във всички етажи на властта и заради които България днес има имиджа на най-корумпираната и бедна страна, член на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase