Снимка: БГНЕС
fallback

“С тревога научихме, че България не може да иска компенсации за недоставените количества газ от „Газпром“, заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ДСБ Иван Костов.

Според него в договора от края на 2006 г. правителството на Станишев се е съгласило да отпадне изцяло член 11 от подписания през 1998 г. с „Газпром“ документ, който урежда въпроса с компенсациите.

“Лъжа е твърдението на премиера Станишев и вицепремиера Ивайло Калфин, че сегашните договорености с руската страна са били подписани от правителството на ОДС. То е подписало договор с Топенерджи, а не с Газпром“, изтъкна бившият премиер.

Чрез газопровода „Южен поток“ правителството саботира газопровода „Набуко“. То не е реализирало досега нито една възможност за диверсификация на доставките за България“, обобщи лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

pakho

преди 15 години

Искам да споделя моето мнение.Костов може и да е мафиот и да е краднал,но при него джоба ми беше най-пълен.Даваше по два пъти в годината увеличение на заплатата с по 10%,13 заплата задължително.Кой каквото ще да ми говори Костов е 100 пъти по-добър от сегашните търтей.

87

xaaxax

преди 15 години

Костов сега ми хареса мойто момче вече взе да им вадиш кирливите ризи !!! Мафиот от класа си ти ако земеш властта мноо ши традат някои други хорица нищо че и ти прибираш по джобовете ама ти си се наял поне вече , да крадеш колко да крадеш...на ония свят пари не трябват !!! Човек е човек когато е пак човек !!!

86

Rosen

преди 15 години

4erveni, sini ili zeleni politici - kade e razlikata, vsi4ki do edin sa nekadarnici, izmamnici i izpolzva4i

fallback