88

pakho

преди 15 години

Искам да споделя моето мнение.Костов може и да е мафиот и да е краднал,но при него джоба ми беше най-пълен.Даваше по два пъти в годината увеличение на заплатата с по 10%,13 заплата задължително.Кой каквото ще да ми говори Костов е 100 пъти по-добър от сегашните търтей.

87

xaaxax

преди 15 години

Костов сега ми хареса мойто момче вече взе да им вадиш кирливите ризи !!! Мафиот от класа си ти ако земеш властта мноо *** традат някои други хорица нищо че и ти прибираш по джобовете ама ти си се наял поне вече , да крадеш колко да крадеш...на ония свят пари не трябват !!! Човек е човек когато е пак човек !!!

86

Rosen

преди 15 години

4erveni, sini ili zeleni politici - kade e razlikata, vsi4ki do edin sa nekadarnici, izmamnici i izpolzva4i

85

гдх

преди 15 години

Само Костов, М.Димитров, Евг. Бакърджиев- това са политиците, които трябва да подкрепяме! Те са демократите! Не се поддавайте на червените! Исканията ни са политически - искаме правителството да си иде, защото е некадърно! не се страхувайте от политически искания!

84

хиххих

преди 15 години

Сега този се изкарва чист като моминска сълза. Ох, лебеди....

83

преди 15 години

Напред момчета! През 97 беше уникално. Усетете какво означава народното недоволство. Да премажем червената *** и нейните платени драскачи и медии.

82

Анонимен

преди 15 години

Дайте да изберем г-на Костова,за да може г-жа Костовица ,отново да създаде фондация"Бъдеще за България",даже две, а може би три фондации.Че като плеснат двамата с ръце,и ни поведат към светлото бъдеще..........

81

преди 15 години

Това е най корумпираното правителство което е имала БГ - на Костов. Тоя е тотален и докато има хора които го подкрепят и му вярват на малоумнищините ще ЛЪЖЕ и ЩЕ КРАДЕ.Ей събудете се малко.... Всички трябва да си ходят и Костов и Станишев и Доган, трябва да променим системата , а политиците всички на ***!!!

80

ivo

преди 15 години

Прав си. Попитах и от БГА''Балкан" казаха същтото.P.S. Обява:Затварят се два блока в АЕЦ"Козлодуй" срещу комисионна .За справки питайте за Бат Ваньо.

79

преди 15 години

Всички са маскари!

78

преди 15 години

1. Костов е единственият знаещ и можеш политик в България.2. Костов е единственият политик - истински антикомунист.3. Костов е единственият политик - истински патриот.Това са трите причини да не е на власт.Мислеха, че е техен, но сбъркаха.Направиха всичко възможно, за да го свалят.Сега правят всичко възможно да го изолират.Както направиха и с Филип Димитров, и с Жан Виденов.Те - комсомолците и ДС ченгетата - желязната гвардия на Партията.

77

костовист

преди 15 години

са ***.И какво от това.Костов си е чистокръвен БЪЛГАРИН и стига сте злоупотребявали по комунистически с този велик политик и икономист! Да е жив и здрав Иван Костов,за да изправи отново България на крака.Всички,коитио плюят по него са червени ченгета. НЕЩАСТНИЦИ!

76

преди 15 години

И Обама е *** ,нали ?А ти на страната на меките китки ли си или са левите бекове от Егейско море ?Г - образен ли си ?Само в лявата лента ли караш ? разглезен или податлив ?Ама всъщност кво ли питам...

75

преди 15 години

Ей и тука лудите са на страната на Ваньо ***..

74

Liktor

преди 15 години

Не сте сами,уверявавам ВИ !!!!Мнооого сме ,наистина сме много !Не вярвайте на платени соц.агенции !Експертното икономическо говорене на Костов е увеличило значително рейтинга на ДСБ,това вчера го писа даже 24 часа...Не написаха само колко процента имат в момента ,защото ги е страх все още....Да гласуваме за когото трябва и да ги махнем веднъж за винаги тези вредители !

73

аз съм

преди 15 години

При Костов държавата гонеше мафията, а сега мафията си има държава в лицето на Гоце и БСП.

72

преди 15 години

Защо Иванчо Костов не направи така че газопровода "Син поток" да минава през България? Защо той и неговото правителство - не само че не осигуриха алтернативни газопроводи , но и попречиха на този който щеше да ни дава газ сега - защото заобикаля Украйна.Но турците се оказаха по умни от Костов!

71

anonimen

преди 15 години

Не мога да схвана кои са органиаторите на протеста. Щом 5 дена не можаха да издържат на студ, как щеха да издържат 500 години турско робство, такива като тех първи предават вярата

70

Съдник

преди 15 години

.. не знам кой си човече, но ми се иска да имаше повече от твоя вид ... НЕ си сам!

69

Съдник

преди 15 години

ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛАВИ! Изявление на ДСБ от 13.1.2009:-----С тревога установихме, че българската страна не може да иска компенсации за понесените загуби от спрения газ, в рамките на договорените 1.4 млрд. m3. Причината, е че през 2006 г. правителството на Станишев се е съгласило да отпадне тази част от действащия от 1998 г. договор, която урежда въпроса за щетите, причинени от Газпром. Лъжа е твърдението на премиера Станишев и външния министър Калфин, че договорите за доставка на газ със сегашните три фирми са сключени от правителството на ОДС. Истината е, че през 1998 г. е сключен договор с Топенерджи, която фирма сега не е доставчик и няма договор с нито една от трите сегашни фирми-доставчици.В публичното пространство започнаха клевети на бивши служители на ДС на тема, че правителството на ОДС не е направило нищо за развитие на газопреносната мрежа на страната и за диверсификацията на доставките на газ. Фактите са следните:1. Между 1997 и 2001 г. по одобрена от правителството инвестиционна програма Булгаргаз: изгради 260 км. тръбопроводи 135 km. за Турция и 125 km. за Гърция и Македония; изгради многобройни компресорни станции, което увеличи възможностите за доставка на газ за Гърция със 70% и на Турция със 75%; изгради почти 500 км. оптична магистрала и вследствие на всички тези инвестиции Булгаргаз увеличи капитала си със 600 млн. лева, което го превърна в ключов фактор за доставка и транспортиране на газ на Балканите; увеличи два пъти транзита, което позволи на България да получава 1 млрd. m3 газ от Русия безплатно.2. България подписа Рамковото споразумение на ЕС за проучване на възможностите за транспортиране на нефт и природен газ от Каспийския регион. Страната ни се присъедини към Програма ИНОГЕЙТ за междудържавен транспорт на нефт и газ за Европа.3. До 2001 г. нямаше възможност за осигуряване на газ от други доставчици, защото газопроводът Турция-Гърция-Италия не съществуваше и нямаше газопроводи за транспортиране на газ от Северно море до съседни на България страни.Правителството Станишев твърди, че е направило най-много за развитието на газовата енергетика и за диверсификацията на доставките. Фактите са, че то чрез Южен поток саботира НАБУКО, който е част от програмата ИНОГЕЙТ; не е направило нищо, за да реализира поне една от двете вече реални възможности за диверсифициране на източниците на доставка; не е изградило нито 1 км. магистрални тръбопроводи. ----ПОМИСЛЕТЕ ВСИЧКИ !!! СРЕЩУ ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ...