Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Възрастна жена даде спестяванията си на "ало измамници", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Вчера в 19:30 часа в управлението в Хасково се е явила 86-годишна жена, която е споделила, че около 13:00 часа е получила обаждане на домашния си телефон.

С нея уж се свързала внучката ѝ, която живеела в Германия с дъщеря ѝ. Момичето казало, че бойлерът им гръмнал, вследствие на което майка ѝ е пострадала с очите и е възможно да ослепее. В този момент слушалката била взета от мъж, представил се за доктор. Той заявил, че е нужна операция, която струва 300 хил. евро. Жената казала, че има само 26 хил. лева, за които мнимият лекар споделил, че ще стигнат за лещи.

След като разбрал къде живее жената, той ѝ казал да предаде парите на жена, която ще изпрати. Малко по-късно потърпевшата предала парите пред дома си на улица "Липа" на жена, която описала пред полицаите като пълна, с кестенява коса и около 30-40-годишна. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, допълва полицията, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Теди

преди 2 месеца

ТЕ СА ХИЩНИЦИ КОИТО ДЕБНАТ ЖЕРТВАТА СИ И УСПЯВАТ ДА Я УЛОВЯТ ДЕБНАТ СЛЕДЯТ

24

Теди

преди 2 месеца

ТЕ СА КАТО ЗМИЯ КОЯТО ПАРАЛИЗИРА ЖЕРТВАТА СИ И УСПЯВА ДА УЛОВИ ПЛЯЧКА

23

Теди

преди 2 месеца

ИЗМАМНИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ ПЪЛНО Е С ЛОШИ И ЗЛОНАМЕРЕНИ ХОРА ЖЕРТВИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕ Е НИТО ПЪРВАТА НИТО ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ИЗМАМЕНА ЗАБЛУДИЛИ СА Я ТЕ ЛЕСНО ГО ПРАВЯТ ДЕЙСТВАТ МАНИПУЛАТОРСКИ И МАЛКО СА И КАТО ХИПНОТИЗАТОРИ И МАГЬОСНИЦИ

fallback