25

Теди

преди 2 месеца

ТЕ СА ХИЩНИЦИ КОИТО ДЕБНАТ ЖЕРТВАТА СИ И УСПЯВАТ ДА Я УЛОВЯТ ДЕБНАТ СЛЕДЯТ

24

Теди

преди 2 месеца

ТЕ СА КАТО ЗМИЯ КОЯТО ПАРАЛИЗИРА ЖЕРТВАТА СИ И УСПЯВА ДА УЛОВИ ПЛЯЧКА

23

Теди

преди 2 месеца

ИЗМАМНИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ ПЪЛНО Е С ЛОШИ И ЗЛОНАМЕРЕНИ ХОРА ЖЕРТВИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕ Е НИТО ПЪРВАТА НИТО ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ИЗМАМЕНА ЗАБЛУДИЛИ СА Я ТЕ ЛЕСНО ГО ПРАВЯТ ДЕЙСТВАТ МАНИПУЛАТОРСКИ И МАЛКО СА И КАТО ХИПНОТИЗАТОРИ И МАГЬОСНИЦИ

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 21 - Ами след като парите са си негови - или спестявани цял живот, или получени от продажба на реституирана земеделска земя или друг някакъв имот? Тогава зависи само от стареца или бабата дали ще ги даде на потомците си, дали ще си ги държи в банка или ще ги къта под възглавницата си.

21

Преди 6-7 години

преди 2 месеца

Имаше интервю с Цветелин Кънчев, отпечатано във в."Труд". Тогава той заяви, че с телефонни измами се занимава само онази група нашенски индийци, които са известни с прозвището "Бургуджии" и чиято численост била много малка - около 1000 човека. Ако това е истина, защо МВР години наред не успява да се справи с тези 1000 човека (да не забравяме, че тази бройка включва всички възрастови групи - от бебета до старци)? При това, те живеели само в една област, в няколко села в Североизточна България.

20

анонимен

преди 2 месеца

Начинът за предпазване от това е само един - никакви пари при стари хора! Дай им хиладя и точка! Всякакви приказки да им се говорело, да се предупреждавали са от пусто в празно - над 20 г. не им ли се говори?!

19

До 19 Бау

преди 2 месеца

Ти нормална ли си?Василев им е дал малко повече пари преди една година,сигурно за това време бабата е спестила 26 000 лв.Кой знае колко ги е отгладувала,за да има за стари години и погребение,а сега поради настъпила деменция ли вродена глупост ги е хвърлила на ***.Ама на тиквите като теб друго им е в главата.

18

Бау

преди 2 месеца

Правилно господин Борисов нарече тези дърти пенсии ,,матреал" и не им даваше повече от 200 лева! Сега - какво...!? Асен Василев даде големи пенсии, които в крайна сметка попадат при измамниците или в още по лошия случай - в лекари, адвокати и внуци лентяи!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Не се научи тоя народ, ей! Пък и дъщерята, видяла е, че майка й вече не е съвсем в час (нормално все пак е на 86), ззащо и е оставила толкова много пари. Нейти са, добре, *** давайте им по 2000 месечно да си имат, а не всичките, че виждате какво става.

16

Разказвах тук ..., 3

преди 2 месеца

... Ако започнат да имитират плач, питам: "Защо плачеш? За x/й, за бой или за пандиз?" Пробвайте тези номера, много помагат. Ще се откажат да ви звънят.

15

Разказвах тук ..., 2

преди 2 месеца

...., а той да осигури останалите пари, после двамата заедно ще ги отнесем където трябва. И започвам да му обяснявам къде да остави неговата част от парите и да се отдалечи поне на 500 метра, за да не прави впечатление и после аз ще отида да ги взема и да го потърся и т.н. Той се опитва да ми обясни, че аз трябва да оставя пари някъде. Но аз разтягам локуми докато не истеряса и не започне да ми крещи, че съм много (обратното на остър) и затваря телефона. Ако пък започнат да имитират плач .....

14

Разказах тук преди,

преди 2 месеца

Сега ще повторя. Имам си два номера за такива, които звънят по телефоните да лъжат. Случва се и у нас, защото сме си запазили стационарния телефон заради възрастни роднини и за хора, с които не сме се чували отдавна. От дъжд на вятър някой от тях ни търси по този телефон. Но когато някой се обади да иска пари щото станала катастрофа, ако съм в настроение да се будалкам, аз надълго и нашироко започвам да му обяснявам, че ще дам по-голямата част от парите, а той да осигури ... /продължавам/ ...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Моят дядо е на 95 години, 28-ми набор е, сега юли ще навърши 96. Има много спестявания, държеше ги в къщи, но реши да ги вложи в банка преди 3 години. Вика като си отида, ги изтеглете.

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 12. Разбира се. Иначе няма за какво да и се обаждат.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Значи измамниците са знаели, че тази жена има дъщеря и внучка в Германия. Знаели са също, че има спестявания.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Имала акъл да ги спести,но няма акъл да ги опази.Ако няма деца и не гледа телевизия,защото не знае български,има някакво оправдание,но във всички случаи ще пие една студена вода и толкоз.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До УНИЖАВАМ русофили 9. Съвсем си се побъркал. Рзбира се това е резултат от комунистическата образователна система или ти специално си учил в Бутан ?

8

УНИЖАВАМ русофили

преди 2 месеца

От комунистическата образователна система - толкова.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 6. Те са си техни. Могат да правят с тях каквото си искат.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен5. Е цел народ поверва и още верва в екстрасенси, гадатели, полтъргайсти, царичини дупки, подскачането за банани но пък кой знае защо в извънземни не верват. Интересен клиничен случай.