Снимка БГНЕС, архив
fallback

Подкастът на Тото с Тити Папазов му изигра лоша шега.

Компанията за безалкохолни напитки Пепси и вносителят на уиски "Тюламор дю" прекратиха сътрудничеството си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, съобщиха от дружествата.

Това се случва, след като преди дни се разбра, че в епизод на популярния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити заяви, че преди години е подстригал насила жена, защото му изневерила. Думите на Папазов предизвикаха лавина от негативни реакции в социалните мрежи, които освен срещу него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал адекватно на казаното.

По-късно Тото се извини, но въпреки това, след докладване от потребители, всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Oще по темата

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„Куадрант Бевъриджис“ АД – като официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията „Предизвикателството на Pepsi” заявява ясна позиция против насилието. Като социално отговорна компания ние по никакъв начин не подкрепяме и сме против действия, които водят до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно отношение в обществото или даването на трибуна на такъв тип поведение.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме предприели необходимите последващи мерки, свързани с преустановяване на колаборацията ни с г-н Йонислав Йотов (ТОТО).

Преди дни и хотел във Велинград отмени ангжимент на Тотои обеща да върне парите за билетите, които зрителите са закупили.

 "Тюламор Дю" също му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Ето и позицията им:

"Ние поставяме в основата на своите ценности семейството, уважението към личността и достойнството на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и др. Отстояваме неизменните моралните принципи, които са в защита на физическата, емоционалната и психическата неприкосновеност на всеки индивид. Ето защо, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме норми за безопасност и ненасилие. Поради тази причина към дадения момент – Tullamore D.E.W. прекратява партньорството си с Йонислав Йотов – Тото".

Реакцията е  контекста на случая с Дебора, която мъж е рязал с макетен нож, и след това подстригал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Мен

преди 9 месеца

Ооо я стига клип отпреди месеци ..чак сега се възмутихте на това .... Че се бил изсмял е вие чухте ли го тоя как го разказва сигурна съм ,че преди тази компаньонка Дебора да пострада всичко сте се смяли на изказването...Ама сега всички под ножа момчето храни семейство ..съсипахте го задето не е ревал в ефир а се смял ? На мен бившия ми съпруг ми изневеряваше въпреки ,че бях с бебе на ръце цял живот ще е травма за мен това а той си живее живота сега без последствия дори и дъщеря си не познава..

121

Дядо Стефчо

преди 9 месеца

Тити и Тото ако се вземат могат да си направят Тоти.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Знаех си че тоз Папазов ененормалник, още от самото начало

fallback