Снимка БГНЕС, архив

Известен хотел отмени събитието на Тото от "Скандау" - "При Тото Mega Podcast".

"Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на м. август", пише в съобщението във Facebook.

В последните няколко дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана особено популярен, след като се завъртя отново след случая с Дебора от Стара Загора, над която е било упражнено жестоко насилие и косата й е била отрязана.

В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил "дупки" в косата ѝ.

Още по темата
В контекста на случилото се в Стара Загора, разпространението на клипа, в който Тото буквално се залива от смях при думите на Тити, на разказа бе погледнато като на упражнено насилие и върху тях се изсипа гневът на социалните мрежи и медиите.

За Тото това имаше и други преки последици - всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени.

Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов. Омяната на събитието с него е още един от резултатите.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase