122

Мен

преди 9 месеца

Ооо я стига клип отпреди месеци ..чак сега се възмутихте на това .... Че се бил изсмял е вие чухте ли го тоя как го разказва сигурна съм ,че преди тази компаньонка Дебора да пострада всичко сте се смяли на изказването...Ама сега всички под ножа момчето храни семейство ..съсипахте го задето не е ревал в ефир а се смял ? На мен бившия ми съпруг ми изневеряваше въпреки ,че бях с бебе на ръце цял живот ще е травма за мен това а той си живее живота сега без последствия дори и дъщеря си не познава..

121

Дядо Стефчо

преди 9 месеца

Тити и Тото ако се вземат могат да си направят Тоти.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Знаех си че тоз Папазов ененормалник, още от самото начало

119

Алекс

преди 9 месеца

Паричната санкция е най-ефективна.Адекватна реакция от тези компании.

118

Общ работник

преди 9 месеца

Как не им увряха главите на разни мачовци! Като попаднеш на ковввра, ми да си събира парцаллките и да си ходи при майка си. Аз имам такава историйка - една моя приятелка се подмами да се е*е с един с мускули татуси и пари. А пък той бил с "бизнес" в Холандия и я готвел за "служителка". И когато загубила почва под краката си, оня и купил еднопосочен билет. Голяма забава беше като мутрата я търсеше из цяла Варна. Опита да се скрие при мен. Била ме обичала. Пратих я при майка й...

117

Не е достатъчно

преди 9 месеца

А ревльото кога? Всъщност той е бил основния гад....прокуратурата спи, а народът се диви.

116

Иван

преди 9 месеца

Тити и Тото играят хорото. Народът им го върна - гръб им обърна. Хоро вече няма, беля стана голяма. Тити се о-с-ра , а Тото се разрева. Добра кулминация за всяка ситуация.

115

Рашко

преди 9 месеца

Наигра се селянчето..бая гуша беше пуснал....ни певец ни шоумен умален вариант на СЛАВИ.....еми заедно с мама и семсале....към северозападна.

114

Хюго Капет

преди 9 месеца

Тото е ясен. Но Тити защо не го режат? Неговата роля е доста по-укорима. И всъщност Тити с какво се занимава освен да минава на червено и да малтретира момичета? Какво работи Тити?

113

Анонимен

преди 9 месеца

118 отговорът е близко до акъла - направи си извод що за индивид трябва да си, че да се кичиш с прозвището "фен на Тото"? Нито музиката му музика, нито подкаста му подкаст, а като човешко същество притежаващо неща като разум и емпатия както се видя от този клип е пълен провал! Как очакваш от хилядите заблудени душици, които му се кефят да проявят гражданска отговорност?! Няма как баце!

112

Въпрос?

преди 9 месеца

Някой може ли да ми отговори на въпроса. Значи изобщо не коментирам постъпката на Тити. Ясно че е тотално нередно да направиш такова нещо камоли да го разказваш с гордост...наистина нямам думи. Обаче видеото на Тото е отдавна и е гледано хиляди пъти. Защо до сега никой не го беше докладвал или поне да се беше възмутил? Малко ми е лицемерно някак си...

111

Минаващ

преди 9 месеца

Кефи ме как Тото изпира пешкира след Тити, а за последния, който всъщност е големия ***, минаващ редовно на червено, спиращ на велоалеи, унижаващ млади момичета - нищо. Няма ли кой да уволни тоя *** и да спрат вече да му показват ревливата лицемерна мутра по всички телевизии? Аз разбирам, че Тото се е държал неадекватно, но не той се е гаврил с бившето си непълнолетно гадже, нали?

110

АНГЕЛ

преди 9 месеца

Пълна подкрепа за Тото и Тити . Изневярата не е ли тормоз. Изневярата е ужасен психически тормоз. Много по жесток от едно подстригване но отстъпва пред едно обезобразяване с 400 шева. Изобщо неможете да стравнявате постъпката на Тити с тази на Георги от Стара Загора ! На светлинни години са една от друга ! Да не говорим че престъплението на Георги изобщо не е домашно насилие а нападение с неясна към момента цел !

109

Анонимен

преди 9 месеца

Явно е време Тотето да си намери почтена работа. Муахаха!

108

Анонимен

преди 9 месеца

до 113 С това, че е от Враца. :)

107

Анонимен

преди 9 месеца

Досега не съм разбрал с какво този Тото е ценен за обществото?

106

Анонимен

преди 9 месеца

А спонсорите на Тити кога ще го оставят??

105

Ангелина

преди 9 месеца

Тити реве за "щяло и нещяло" - плод на неговите емоции за дреболийки и същият този "ревльо" не е състрадателен към чуждата болка и приема безскрупулната ,бруталност и агресивно насилие.Повечето хора са ,като него -"чувствителни" за собствените си персони ,но напълно "слепи и глухи"за другите.Такива са и тези от правораздавателните и правоохранителните органи ,голяма част ,от които са и насилници ,под една или друга форма и за това оправдават техните себеподобни и неглижират жертвите.

104

Кухчо

преди 9 месеца

Тити е нарцистичен ***. Той вкара футболната простотия в баскетболните зали, като лично покани футболните агитки преди години. Неприятна личност, предизвиква позиви за повръщане. Накратко - левскар. Дори в СССР нямаше отбори с имена на национални герои. Съд!

103

Ангелина

преди 9 месеца

Ще напиша пак коментара си ,който "изчезна" - "незнайно ,защо"?!Тити Папазов ,реве за "щяло и те щяло" воден от емоциите си ,дори за "дреболийки" свързани с него. В същото време този"ревльо" е безчувствен към безскрупулната и агресивна бруталност ,насилието и не е състрадателен на чуждата болка .Такива , са повечето хора ,лишени от състрадание - голямата част от правораздавателната и правоохранителната система също и когато самите те са насилници ,приемат насилието във всичките му форми..