Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Работник е загинал при трудова злополука в цех за производство на пластмасови гранули в Гоце Делчев. Това съобщиха за БТА от Дирекция „Инспекция по труда“ в Благоевград.

Инцидентът е станал вчера. Загиналият е на 43 години.

Сигналът за инцидента е подаден около 18:40 часа на телефон 112. Първоначално е бил за отрязана ръката на работника, но отишлите на място медици от Спешен център и служители на Районно управление – Гоце Делчев са констатирали, че мъжът е починал на място вследствие на получена травма, каза Таня Кирилова – главен инспектор в дирекцията.

Загиналият мъж е бил нает на работа с трудов договор, регистриран през февруари тази година. Вече е извършена проверка по работни места.

Предстои от страна на работодателя да бъдат предоставени документи, след което ще приключи и проверката по документи, каза още Кирилова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

А

преди 1 година

До 5 А защо трябва да се осигуряваш на реалните пари? За да плащаш данъци, с които да плащат 15 бона заплата на радев ли? Или с данъците да плащат дотациите на партиите и Копейкин да си купи още една къща ли?

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Защо е необходимо да се подчертае, че е имал трудов договор ?"Написали са го , защото "трудов договор" вече е голяма рядкост....:)

4

Ученика

преди 1 година

той човека е имал трудов договор ама дали е осигуряван на реалните пари?90 процента от фирмите в България осигуряват на нереални пари.

fallback