6

А

преди 1 година

До 5 А защо трябва да се осигуряваш на реалните пари? За да плащаш данъци, с които да плащат 15 бона заплата на радев ли? Или с данъците да плащат дотациите на партиите и Копейкин да си купи още една къща ли?

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Защо е необходимо да се подчертае, че е имал трудов договор ?"Написали са го , защото "трудов договор" вече е голяма рядкост....:)

4

Ученика

преди 1 година

той човека е имал трудов договор ама дали е осигуряван на реалните пари?90 процента от фирмите в България осигуряват на нереални пари.

3

Анонимен

преди 1 година

Къде е Охраната по Труда или такава при капиталистите няма. Едно време във всеки завод имаше служител по охраната на труда който стриктно наблюдаваше работниците на работното им място да е обезопасено. Ако имаше опасност за работника мястото се затваряше до обезопасяването му. Но сега при капиталистите няма такива сладки. Да нее луд да затваря работното място въпреки че нее безопасно. Абе изобщо стана Манжа с Грозде. Бог да го прости млад човек.

2

Анонимен

преди 1 година

Трудовата дисциплина на абсолютно всички фирми и предприятия е под всякаква критика! Инспекцията по труда като прави проверки работи със затворени очи. Ето го резултата. Язък за младия човек

1

Анонимен

преди 1 година

Каква проверка по документи, Танче? Освен трудов договор, работодателят трябва да осигури хиляда здравословни и безопасни условия на труд. Установено ли е наличието на огражденията на движещите се части на машините и съоръженията?