Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Протестно автошествие срещу високите цени на горивата се проведе в Несебър. Шофьорите казват, че покачването на цените на бензина е спекулативно и настояват държавата да се намеси.

Поскъпването на бензина ще повлече след себе си и покачване на стойността на стоки и услуги, което ще повиши и цените за летния сезон, съобщи Bulgaria ON AIR.

Шофьорите в Несебър заплашиха, че следващата седмица ще блокират кръстовището за Слънчев бряг, ако цената на бензина продължава да расте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 2 години

Оби Уан Кеноби!!!Хахаххаха

52

Професионалист

преди 2 години

Петролът падна с около 20% на световните борси, а в Абсурдистан цената не пада,де е Киро...на кирия,а Асенчо защо не действа, а бездейства с власт,това е подсъдимо.

51

Реалист

преди 2 години

Единствено в България няма помощ за домакинствата. Всички страни на Балканите помогнаха на народа си като махнах акциз и ДДС на горивата и хр.продукти от първа необходимост. А в Гърция дадоха 1.1мллд.евро на хората за да им помогнат заради галопиращата инфлация. На пенсионерите са дадени по 200евро.А у нас ще дадат същите пари за презапасяване със зърно,за да забогатея няколко души край Нинова.Мая Манолова е напълно права.Никой не мисли за народа,който го е избрал.

fallback