Снимка: БГНЕС
"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време в името на колегите и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме планове, но ми отнеха времето". това написа в социалните мрежи отстранения директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов.
 
"Благодаря на всеки, който повярва, че с общи усилия може да преобразим "Пирогов" и да покажем колко съвременна и високотехнологична може да бъде болницата на народа!", написа в личния си Фейсбук профил отстраненият от длъжност директор на "Пирогов" проф. д-р Асен Балтов.
Още по темата
 
"През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, за да направим нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, усилие след усилие я изграждахме така, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес "Пирогов" не е "Пирогов" отпреди 4 г. и това се вижда с просто око", написа още проф. Балтов.
 
Бившият шеф на "Пирогов" изказва благодарност и към всички, които от началото на COVID "забравиха за себе си, за семействата си в името на борбата за човешки животи! Вие сте носители на ценности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате огромно уважение и признателност".
 
"Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни каузи. Повече отвсякога съм убеден, че истинските герои, които ще се помнят в COVID историята на България, сте вие, за което ви благодаря! За мен беше чест през тези четири години да ръководя Институцията "Пирогов", завършва проф. Балтов.

Коментари Напиши коментар

73

имайте срам бе

преди 9 месеца

неможе ли когато пускате снимки на хора симпатизанти на ГЕРБ да избягвате канибалските зъби с които изцвъкахте Борисов, дебилните бузи в стил авантаджия на д-р Балтов и редица други гадисти които постигате с тия кадри. засрамете се 12 години цицахте от ГЕРБ сега да захуите ли искате или среднопръстна проверка на простати и матки, а? В Перугов ще ви пуснат по пътеката та ше се уклаката да кихате сдупетатаипутеттата. Уж таковата а излиза онаковата

72

Кико

преди 9 месеца

Професоре,аман от завистници! Светът ще свърши ,те не! Благодарим ви от цялото ми семейство! Поклон!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Крадливия шеф на Пирогов с мазната физиономия, оня съпруга на Ралица Агаин не се ли возеше в Жипката да инспектира маркировка, вместо да лекува болни ?