Снимка: Mira Cosic, Astrologer от Pixabay

Майка и двете ѝ дъщери от Варна основават първата ясновидска къща у нас и правят консултации по интернет. Димитринка Стайкова се представя за ясновидка номер едно. Дъщерите ѝ стоят зад кадър. От информацията в социалните мрежи се разбира, че изготвят политически, здравни и финансови прогнози, намират дори и изчезнали хора.

Ясновидката твърди, че е предала своите по наследство умения и на двете си дъщери.

Екипът на Нова направи разследване и изпраща имейл, за да разбере колко струват услугите им. 30-минутна консултация по Viber се договоря след предварително изпращане на пари. Тя струва 230 евро. И за ясновидкско гледане по имейл трябва да си приготвим отново 230 евро, за двама - 350 евро. Ясновидките не приемат клиенти, няма пряк контакт лице в лица. Всичко се случва по интернет. Предлагат дори експерсни услуги.

Ясновидката има амбиция да достигне до повече клиенти, дори и извън България, затова част от предсказанията са преведени и на английски. Стайкова прави дори политическа прогноза за изборите в Щатите и дали Тръмп ще спечели втори мандат.

През 2008 г. Димитринка е осъдена условно за убийство на прасе и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. Стадо животни минало покрай семейния имот. Тя стреляла с оръжието на мъжа си, който е бивш военен. Той е получил глоба от 500 лв., за това, че не е съхранявал пистолета си, както трябва.

В момента семейството не живее във Варна, домът им е изоставен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase