Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

НАП не е била готова за влизането в сила на новата наредба за касовите апарати, според Адриан Николов от Института за пазарна икономика

Видяхме, че сървърите на приходната агенция не бяха готови да поемат цялата информация, посочи Николов и допълни, че агенцията не комуникирала добре кампанията.

В предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR - среща със сина на Владимир Висоцки и разказ за изложба на фотографи с благотворителна кауза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникИ драги,в частния сектор няма клатене на крака и тръгване от работа в пет без пет-там, ако не си изкараш парите, няма кой да ти даде заплатка, защото няма откъде.Няма я държавата, да те хрантути!И, не забравяй- твоята заплата е от нашите данъци!Затова, като вляза в кабинета тине се дръж, все едно съм ти дошъл на гости и се натрапвам-аз съм ти клиент!

9

Инджиктипляктор

преди 5 години

2-ри случайОтивам в НАП.Тегля си билетче, за съответната услуга .Отивам на гише.Каката от гишето ми се сопва Не било това билетче. Не съм за нея.Показва ми, как да взема ново.След малко съобщават номера ми.Трябва да отида....на същото гише, при същата кака!И ей за тази система, някой е лапнал поръчка, а за тази услуга някой взима заплата!?Разходки и имитиране на дейност

8

Инджиктипляктор

преди 5 години

До ЧиновникАз съм самоосигуряващ се.В електронния портал ми излезе лихва стотинки за забавено плащане Платих си лихвата веднага с новата вноска.Познай,вчера получавам заплашителен смс от НАП,че не съм платил едикво си за съответния месец и ще има санкцииВлизам в електронния портал-лихвата си седи, а имам и бележкаче е платена!Ей такава ви е цялата работа-калинска!Герберска.

fallback