10

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникИ драги,в частния сектор няма клатене на крака и тръгване от работа в пет без пет-там, ако не си изкараш парите, няма кой да ти даде заплатка, защото няма откъде.Няма я държавата, да те хрантути!И, не забравяй- твоята заплата е от нашите данъци!Затова, като вляза в кабинета тине се дръж, все едно съм ти дошъл на гости и се натрапвам-аз съм ти клиент!

9

Инджиктипляктор

преди 5 години

2-ри случайОтивам в НАП.Тегля си билетче, за съответната услуга .Отивам на гише.Каката от гишето ми се сопва Не било това билетче. Не съм за нея.Показва ми, как да взема ново.След малко съобщават номера ми.Трябва да отида....на същото гише, при същата кака!И ей за тази система, някой е лапнал поръчка, а за тази услуга някой взима заплата!?Разходки и имитиране на дейност

8

Инджиктипляктор

преди 5 години

До ЧиновникАз съм самоосигуряващ се.В електронния портал ми излезе лихва стотинки за забавено плащане Платих си лихвата веднага с новата вноска.Познай,вчера получавам заплашителен смс от НАП,че не съм платил едикво си за съответния месец и ще има санкцииВлизам в електронния портал-лихвата си седи, а имам и бележкаче е платена!Ей такава ви е цялата работа-калинска!Герберска.

7

Чиновник

преди 5 години

До ИнджиктиплякторИ ти взимаш някаква заплатка там, 700-800-900 лв. а реално се осигуряваш на минимална заплата. На всичкото отгоре, в частния сектор сте толкова некадърни, че едвам успявате да заработите РЕАЛНИ 500-600 лв. на месец. Но ви дават поне 200-300 отгоре. Изключително нагло е да се оплаквате защото ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО РЕАЛНО СТЕ ИЗРАБОТИЛИ.

6

Инджиктипляктор

преди 5 години

Е как ще са готови!??Ролята им в държавната администрация е да са лоялни ласоподаватели на Баце,и затова взимат заплати и бонуси,никой не го интересува, как "работят"!А те и не могат- нали са калинки..

5

От 3

преди 5 години

До Анонимен 4Във второто полугодие на 2019 г. ти и всички мушмороци, като тебе, които се мислите за голЕмата работа, ще пеете друга песен. Нещата за вас ще се променят много рЕзко. И май на тебе ще ти трябват хапчета, да бориш стреса от новите дадености, които идват. Направо ще ви се такова таковата. Не само, че ще си плащате данъците, ами ушите ви ще плющят.

4

Стамат

преди 5 години

Сега сатанистите ни съдират 60%. Имаме още малко време до 99% ;-)

3

Анонимен

преди 5 години

Щом целия този пасквил е изcp... извинете, издекламиран от "Адриан Николов от Института за пазарна икономика", значи ВСИЧКО Е НАРЕД. Крайно време е, всички да разберете, че АВАНТАТА СВЪРШИ И ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР. Освен данъци, ще се плащат и осигуровки и заплати ще излизат насветло, изобщо идват "тежки" времена за всички тарикати, андрешковци и ***. Това тук е ДЪРЖАВА, а не битпазар. Който не му изнася, да ходи, да върти далавери в Центална Африка.

2

Анонимен

преди 5 години

Poeti, pisateli, zografi, muzikanti, zlatari, rezbari, rakidjii, vinari, biradjii, miniori, tutundjii, kazinadjii, doktori, reklamadjii, zabolekari, garajisti, sadii, prokurori, notariusi, samoletostroiteli, barutchii, kondurdjii, pevci, liturgii, molitvi...sichkite rabotiat bez kasovi aparati...ne plastat danaci i taksi....posle bulgarite revat ot nai-niski zaplati v eu....zasto ne bili v shengen i maimunite..?

1

Фашистки-внук......

преди 5 години

За, една- вечер, ....Ще, пламне- София,.. От, недоволни- области,.. - Срещу, лошото- здравеопазване,....До, 1 Яноарй 2019 година,...След, китайски- ресторант,....Се- купува, антибиотик .....