fallback


Българинът Тодор Андреев пропътува разстоянието от Берлин до връх Шипка с колело. Той тръгна на 20 февруари, за да може да отбележи празника заедно със сънародниците си.

"Бих искал да намеся името на България в световните медии с нещо добро и нещо позитивно и затова реших да приема това предложение от Валя Александрова, за да можем да прославим България", сподели той пред Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Преди да поеме по маршрута от 2000 км., Тодор игра хоро с българския фолклорен ансамбъл "Сборенка“.

Младият българин е от Каспичан. Възпитаник е на казанлъшката художествена гимназия "Академик Дечко Узунов“. От 4 години живее в Германия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

.

преди 5 години

До До 13Ще ти отговоря веднага:Вероятно сумата, която изпращаш на родителите си е много по-голяма от тази, която аз мога да си позволя. За съжаление, обаче, нашите родители не се нуждаят само от парите не, а също от: внимание, обич и подкрепа. Ако смяташ, че да си купиш недвижим имот в България е 'инвестиция', то твоята 'инвестиция' нито създава работни места, нито някакъв обществен продукт.А дали си родолюбец? Не знам. Просто ти ще се върнеш в България, когато ти изнася - на готов ***.

16

До 13

преди 5 години

Аз живея и работя в Германия, плащам данъци в Германия но изпращам не малка част от спечеленото обратно в България като помагам на възрастните си родители, а друга част инвестирам. Сумата вероятно е в пъти повече от твойте данъци. Това прави ли ме по-малко българин и родолюбец от теб?

15

Анонимен

преди 5 години

Евала на момчето. Едва ли е дошло да търси известност, не е негов "проблем", че е предизвикал интереса на журналистите.Ясно е, че ***, които едва ли са излизали от панелките си, няма да го оценят.

fallback