17

.

преди 5 години

До До 13Ще ти отговоря веднага:Вероятно сумата, която изпращаш на родителите си е много по-голяма от тази, която аз мога да си позволя. За съжаление, обаче, нашите родители не се нуждаят само от парите не, а също от: внимание, обич и подкрепа. Ако смяташ, че да си купиш недвижим имот в България е 'инвестиция', то твоята 'инвестиция' нито създава работни места, нито някакъв обществен продукт.А дали си родолюбец? Не знам. Просто ти ще се върнеш в България, когато ти изнася - на готов ***.

16

До 13

преди 5 години

Аз живея и работя в Германия, плащам данъци в Германия но изпращам не малка част от спечеленото обратно в България като помагам на възрастните си родители, а друга част инвестирам. Сумата вероятно е в пъти повече от твойте данъци. Това прави ли ме по-малко българин и родолюбец от теб?

15

Анонимен

преди 5 години

Евала на момчето. Едва ли е дошло да търси известност, не е негов "проблем", че е предизвикал интереса на журналистите.Ясно е, че ***, които едва ли са излизали от панелките си, няма да го оценят.

14

аз

преди 5 години

Ох пак ли за националния предатал статийка? Ако беше патриот да беше стоял в родината, а не да ходи да бърше *** на германците.

13

пламен

преди 5 години

господа коментиращи олигифрени,моля поне на празника не бъдете хейтъри. ясно е че сте *** и злобни. поне не го показвайте постоянно

12

Шопо

преди 5 години

Един безделник на социални помощи в Германия решил да стане известен !

11

.

преди 5 години

А аз живея в България.Работя в България и плащам данъците си ТУК.Освен това, се грижа за семейството си, не съм зарязал възрастните си родители и се грижа за тях (не само финансово).Мисля си, че всичко изброено по-горе е достатъчно героично и това е ежедневен героизъм, а не само героична поза 2 пъти в годината (вторият път е т.нар. Българска коледа),Много българки решиха да си 'оправят' живота и внезапно се влюбиха в розови вурстове на лунички. Ние, обаче сме тук и това е патриотизъм.

10

Любен Каравелов

преди 5 години

До 8: А Христо Стоичков с ритни-топка е успял.

9

Анонимен

преди 5 години

Моля който види Тошко да му каже, че в бирхалето се натрупаха много мазни чинии за миене. Няма да го уволняваме дисциплинарно, само ще го глобим за самоотлъчката от десет дена, но докато не си свърши работата в миялното, евро няма да види.

8

Киро Кюмюря

преди 5 години

Тоя мадурко е пълна откaчалка, преди 20 минути фъфли по ТВ, как мислел да се самоубива, щот никой не му купувал картините...Професия художник бил...

7

:)

преди 5 години

Най-лесно се става патриот, когато живееш и плащаш данъци на 2000 км от България. Лесно е и да застанеш в 'героична поза' един път в годината, за да станеш известен. Айде стига популизъм. Мишките първи напускат потъващия кораб.

6

АВС

преди 5 години

остана само едно в нарда любовта към родината друго свято не остана правителството всичко ни отне

5

Любен Каравелов

преди 5 години

До 2: Човекът хем не живее в България, хем е измислил начин световните медии да я споменат и да и направят реклама. А ти като живееш в България, какво направи, за да прославиш страната си?

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И Нинова го може... - на кобила...

3

Да, България

преди 5 години

Вместо да върти ***,може да стане известен и с други неща.Но щом е решил, добре.

2

Анонимен

преди 5 години

И после се връща в Германия, нали?! Ех, патриоте....

1

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!