Снимка: Facebook
fallback

С горещи молби за спасение и желязно търпение семейството на легендарния водещ Димитър Цонев очаква добри новини за състоянието му.

"Чакаме и се надяваме на подобрение, нищо друго не можем да направим. Всичко в момента е в ръцете на лекарите и на Бог", заяви дъщерята на водещия пред "България Днес".

Oще по темата

Вече четвърти ден Деси е неотлъчно до баща си във ВМА, където лекарите се борят за живота му.

"Много сме напрегнати, много разстроени и всичкият медиен интерес допълнително ни натоварва. Търсят ни постоянно. Със семейството ми взехме решение да не коментираме много темата, поне докато нямаме добри новини", каза тя.

Легендарният телевизионер все още е в критично състояние в реанимацията след тежък хеморагичен инсулт. Той е получен вследствие на спукани аневризми в мозъчни артерии.

В понеделник следобед водещият премина през мозъчносъдова интервенция, чиято цел е да овладее кръвоизлива. Въпреки направената операция лекарите все още не смеят да дадат прогнози за Цонев, а състоянието му остава тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

и аз да кажа

преди 7 години

до деси цонева, моли се ти щото си му дъщеря!ние що да се молим да не ни е баща?

27

Анонимен

преди 7 години

До #36Моля се!Клетви пишеш ти: "Всички заслужено ще ви накажат за писанията ви, като ви обърнат гръб. Съвсем заслужено наказание ще получите, след като не умеете да сте съпричастни към човешката мъка."Хората не са несъпричастни към човешката мъка (изобщо), а конкретно към мъката на един от провеждащите мъката за тях! Както и тези провеждащи мъката за хората, са несъпричастни към мъката на хората!Затова знай, че заслужено наказание ще получишите вие,

26

анонимен

преди 7 години

Това, което става ясно от коментарите е, че има много хора, които не са съпричастни към страданието на другите. Димитър Цонев е в много тежко състояние и семейството му много страда и не знае какво ще се случи. Не може да кълнете хората така, вие пишете клетви. Всички заслужено ще ви накажат за писанията ви, като ви обърнат гръб. Съвсем заслужено наказание ще получите, след като не умеете да сте съпричастни към човешката мъка. Дано Димитър Цонев се оправи и да води пак предаването си.

fallback