28

и аз да кажа

преди 7 години

до деси цонева, моли се ти щото си му дъщеря!ние що да се молим да не ни е баща?

27

Анонимен

преди 7 години

До #36Моля се!Клетви пишеш ти: "Всички заслужено ще ви накажат за писанията ви, като ви обърнат гръб. Съвсем заслужено наказание ще получите, след като не умеете да сте съпричастни към човешката мъка."Хората не са несъпричастни към човешката мъка (изобщо), а конкретно към мъката на един от провеждащите мъката за тях! Както и тези провеждащи мъката за хората, са несъпричастни към мъката на хората!Затова знай, че заслужено наказание ще получишите вие,

26

анонимен

преди 7 години

Това, което става ясно от коментарите е, че има много хора, които не са съпричастни към страданието на другите. Димитър Цонев е в много тежко състояние и семейството му много страда и не знае какво ще се случи. Не може да кълнете хората така, вие пишете клетви. Всички заслужено ще ви накажат за писанията ви, като ви обърнат гръб. Съвсем заслужено наказание ще получите, след като не умеете да сте съпричастни към човешката мъка. Дано Димитър Цонев се оправи и да води пак предаването си.

25

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 32.Днес времената са повратни . Хора до вчера бедни след като извадят късмет или по случайност , забогатяват. Други пък богати по наследство, след като се случи нещо непредвидено или някой умишлено алонамери по техен адрес , много бързо обедняват. Та смисъла на живота не е в богатсвото а в човещината. Старите хора казват: - Направи добро и не чакай да ти се върне. Но ако те сполето добро, добре дошло. Затова правете само добро за да очаквате дорини а не злини.

24

Armagedon

преди 7 години

До KarmagedonЧОВЕКЪТ е същество ,различно от звяра, защото има разсъдък .Човекът е човек , когато е от жива плът и когато е на път. (по Пеньо Пенев)В днешно време последната сентенция не важи, защото днес хората са бързо мобилни и са като зверове по магистрали и шосета.

23

Възмутена

преди 7 години

Съм от злобните и долнопробни коментари из сайтовете за нещастието,сполетяло Д. Цонев и семейството му! Преживях този ужас, знам какво е всяка секунда да очакваш да се случи най-лошото!Защо си мислите,че сте застраховани от такова НЕЩО?!Като се сменят правителства,да се сменят и журналистите ли?!КУРАЖ,МОМИЧЕ,ТАТКО БЕШЕ В КОМА 26 ДНИ,НО ОЦЕЛЯ,СЛЕД ТЕРАПИИТЕ,проведени по-късно,се възстанови,можеше да се грижи сам за себе си!Бог е добър,не губи надежда!

22

Анонимен

преди 7 години

26, ПРАВОСЛАВНАТА ШИЗОФРЕНИЯ ЯКО ТЕ Е РАЗДРУСАЛА- ДА СИ ГЪЛТАШ ИЛАЧИТЕ И СИ СМЕНИ ПСИХИАТЪРА ИЛИ ДИЛЪРА- САНИТАРИТЕ ДА МИНАТ ДА СЪБЕРАТ КОМПЮТРИТЕ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ.

21

Анонимен

преди 7 години

тая става вече нахална

20

ь

преди 7 години

Моля се да отиде при баща си дето не му стигаха парите за храна за кучетата.

19

Karmagedon

преди 7 години

За човек бих се помолил, но нека дефинираме понятието "човек".

18

Armagedon

преди 7 години

Преди всичко нека бъдем човеци а после хора. Защото напоследък , видно и от този форум, хората са много но човеците, все по-малко. Няма идеални хора . Всички имаме "трески " за дялане , но нека не губим човешкото у себе си. Затова да се помолим за един човек , да оцелее, след всичко което го е сполетяло. Никой не е застрахован от нещастие , макар и да има застраховка живот.

17

ТТТТТТТТТТТТТ

преди 7 години

ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА КОРЕКТИВ НА ВЛАСТТА И ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА Е ТАКА. НО НЕ И ТУК В БЪЛГАРИЯ, ТУК ЖУРНАЛИСТИТЕ СА НАГАЖДАЧИ И ПОДМАЗВАЧИ НА СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ. ТОВА , КОЕТО Е СТАНАЛО С ГОСПОДИН ЦОНЕВ Е ЛОШО , НО ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ С ОЩЕ МНОГО БЪЛГАРИ ЕЖЕДНЕВНО , ЗА КОИТО НЕ СЕ ПИШЕ И ЗА КОИТО НЕ СЕ ПОЛАГАТ ТАКИВА ЛЕКАРСКИ ГРИЖИ. МОЖЕ ДА Е ГРУБИЧКО , НО ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСТИНА . ГОСОПИДН ЦОНЕВ КАТО ЖУРНАЛИСТ НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗАДА НИ АНГАЖИРАТЕ С НЕГО ТОЛКОВА МНОГО !!!

16

Анонимен

преди 7 години

До даааАз пък си мисля, че какъвто и да е човекът, попаднал в ситуацията на ДЦ - дали достоен, партийна *** или последен *** - трябва да изразим съчувствие и пожелание за добър изход от тежкото положение, а не да коментираме качествата му, докато е в него.Като така, желая всичко най-добро на страдащия Димитър Цонев и неговото семейство! И за да няма спекулации - желая го на всички страдащи по света, независимо от техния социален статус и всичко друго!

15

дааа

преди 7 години

Цонев е повече от посредствен телевизионер. Няма идея, няма и визия. Просто изпълняваше заповеди отгоре и се мазнеше на всеки силен на деня. Дали се е допитал до Бога как с една заплата от ТВ си построи палати и си купи лъскави коли Тогава дали семейството му е търсило помощ от обикновените хора? Веднъж с Партията, после с Кобурга, после с Бойко, той просто не знае на кого да се моли.

14

Анонимен

преди 7 години

Това, че се мазнеше на тия, които съсипват България какво е? това е във вреда на целия народ. Е, лично не е убил някого, но и Плевнелиев не е застрелял лично никого.

13

боян

преди 7 години

след масивен инсулт молбите към дедо Боже трябва да са да го прибира колкото се може по-бързо.

12

До 11

преди 7 години

Това, че е човек съм съгласен с тебе. Това, че има семейство също съм съгласен с тебе. Ама това, че не е навредил на никои от нас е тука вече може мнооооооооого да се поспори!!!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Рано или късно всички стигаме до ситуацията между живота и смъртта. Сигурен ли си, че и тогава би бил толкова язвителен към "феичките" в небето?

10

до 12

преди 7 години

Не, Цонев е изцяло в ръцете на лекарите, а не на някакви въображаеми феички в небето. Всеки път, когато докторите си свършат работата, много хора казват "Слава богу!", а в същото време ако човек издъхне в болница, първо ще обвинят лекарите, а не "великият" им бог...Лекарите са същите - като спасят някой заслугите били само техни, като уморят някой било "божа работа" и те не били Господ да могат чудеса!

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Момиче,няма да намериш съпричастност в политизираните...сайтове,а и баща ти е достатъчно политически обвързан и това му...личеше.Дано има късмет да се стабилизира и лекарската интервенция да е успешна.Отиди в някоя малка и тиха църквица и запали свещичка пред Божията майка за милост и здраве на баща си;това повече може да помогне,отколкото хорските...молби.