Снимка: архив, БулФото
fallback

Вътрешна проверка започва в МВР след репортаж на „Господари на ефира”, съобщи Нова телевизия.

Историята – арестувано момиче е обвинено в нападение над полицай и в това, че е скъсало униформата му. Момичето отрича, а от предаването потвърждават нейната версия с видеоматериал, от който се вижда, че униформата може би е скъсана от самия полицай. 
 
Всичко започва на 15 септември миналата година, когато момче и момиче се прибират към домовете си покрай Първо районно в София. Момчето закачило един от автомобилите, паркирани наблизо. Трима униформени излизат и ги арестуват.

Полицаите вкарват момчето и момичето в районното. Повдигат им обвинения – на нея за хулиганство и за това, че е скъсала униформата на полицай Кристиян Стоянов.

От „Господари на ефира” обаче разполагат с кадри от камерите вътре в районното управление. На тях се вижда, че когато момичето е вкарано в районното униформата на полицая е здрава. Той влиза в стая и излиза два часа по-късно, вече със скъсана униформа.  

Шест месеца след ареста и обвиненията и само ден, след като от предаването излъчват записите от охранителните камери в районното, от МВР съобщиха, че по случая е образувана проверка. Инспекторатът във Вътрешното министерство ще изяснява кой крив, кой прав и кой е скъсал униформата на полицай Кристиян Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

банкеръ

преди 10 години

Еничарите нямат авторитет сред населението.Факт неоспорим.По време на футболни срещи си личи обичта към Ушевите.

73

vesko02

преди 10 години

Вътрешната си остава вътрешна.

72

Анонимен

преди 10 години

Питам господин Йовчев: Защо служебните коли на МВР нямат стикери за ГО-гражданска отговорност, ГТП-годишен технически преглед и винетка? Не питам за личните коли на полицаите, за тях ми е ясно. Питам за служебните. Ще попитам и Господари на ефира, може пък те да знаят.

fallback