Мишо Шамара. Снимка: архив Булфото
fallback

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара, който напоследък се подвизава като Big Sha, в профила си във Facebook.

Повод за недоволството му е излязлата днес информация, че “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Oще по темата

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише “ГЕРБ=Чалга“.

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

В действията на прокуратурата Шамара видя цензура, а опозицията – грубо погазване на демокрацията. Варненецът предизвика широка политическа дискусия и в парламента. Стигна се и до цитиране на рими в пленарната зала. В Националната следствена служба да дава показания по случая беше привикан и друг рапър – Сарафа.

Вчера Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Анонимен

преди 11 години

Рап музиката е по-*** и глупава и от чалгатаСамо неориентираните деца ги слушат тези смешници

125

Анонимен

преди 11 години

рапърите се славят с смислените песни , спомням си една песен на друг български рапър , в която се пееше ,,и поздрав за Мишо Шамара , да еб. *** проста ,, и неговите песни са също толкова ,,смислени,, да си изпее ,, И дим да ме няма,, и бегом да смръкне една линия , жалък наркоман.

124

юмрука

преди 11 години

Мишо го видяхме с кой ходи по телевизии и в Брюксел да се оплаква от Бойко..... Архонт Славчо Пенчев Бинев.... Мишкоооо, за някой лев ще продадеш и майка си.

fallback