126

Анонимен

преди 11 години

Рап музиката е по-*** и глупава и от чалгатаСамо неориентираните деца ги слушат тези смешници

125

Анонимен

преди 11 години

рапърите се славят с смислените песни , спомням си една песен на друг български рапър , в която се пееше ,,и поздрав за Мишо Шамара , да еб. *** проста ,, и неговите песни са също толкова ,,смислени,, да си изпее ,, И дим да ме няма,, и бегом да смръкне една линия , жалък наркоман.

124

юмрука

преди 11 години

Мишо го видяхме с кой ходи по телевизии и в Брюксел да се оплаква от Бойко..... Архонт Славчо Пенчев Бинев.... Мишкоооо, за някой лев ще продадеш и майка си.

123

Доко, доко

преди 11 години

Според последната статистика 50% от българите са с психически проблеми поради пораженията нанесени на мозъка им от чалгата и безсмъртни творби като "Напипай го" на Азис, "Тез червени домати кой ги мама разклати?","Тирбушона врътка, врътка, "Боц-маане, "Искаш ли ме бейби, Ъха Ъха!", " Ун дос трес, тя ме фана с интерес", "На теслата дръжката", "Купи ми бате сателит" "Предната седалка", "Ти си само 8 клас", "Забравени бикини", "Сто патрона", "Смукача", "Синя прашка", "Гаси тока" и т.н.!

122

С. Манев

преди 11 години

това е българската култура vbox7/play:626da954

121

Анонимен

преди 11 години

Той пък Шамара има повече акъл от която и да е силиконка... Айде моля ви се!

120

Пачо

преди 11 години

"Чалгата" никога не е падала толкова ниско ( дори по времето на "Камъните падат" ) колкото Мишо Шамара и подобните изкле..... недоразумения.

119

Анонимен

преди 11 години

Прав е шамара и всичко налапаха тези ГРЕБ ,Пайнера ако не знаете е един от първите от ГЕРБ ,много ясно ,че на него ще дадат парите другите да го духат! Кога ще свърши този кошзмар

118

Анонимен

преди 11 години

Малееей, как ги разбира нещатата и тоя...да вземе да се зарови някъде, най-добре ще направи.

117

gogo

преди 11 години

shto ne vzeme da se skrie nqkade toq smeshnik kakvoto my e peeneto takova i govoreneto boklyk

116

РАП

преди 11 години

Мишо я се наведи ,за палците се хвани и рестартиран ще бъдеш ти.

115

Анонимен

преди 11 години

може да е ***, но реално да финансираш монополист за да е конкурентноспособен е тъпо

114

Anti 4alga

преди 11 години

Wow, наличието на чалгарски коментари is too damn high!

113

palma

преди 11 години

Този *** си проси шамара.Няма ли кой да го ошамари наистина, че да кротне.Ама и журналята и те много ***-само токива герои си намират да пишат за тях, сигурно са от една порода ***!

112

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е МИШО *** ....

111

Анонимен

преди 11 години

МишУ Шамара е АДАШ ,на ----МишУ Бирата ......!?!?!?

110

Анонимен

преди 11 години

Какъв беше тоя *** ? Виде че с музика нищо не може да направи и да пробие и се захвана с политика. Пълен клоун и ***. Явно е и голямо приятелче с *** на Ковачки в Перник

109

Niakoi

преди 11 години

Тоя *** лично ще го финансирам с 500 лв да си купи един краден макаров и да се гръмне. Всеки път като се появи по тв и после повръщам цяла седмица и имам киселини.

108

Baceto

преди 11 години

И да добавя...по онова време *** не ходеха по дискотеки защото се изприщтваха от музиката. Хората се забавляваха без да шмъркат ефтини амфетки, и си слушаха Нана, Си Блок, и тем подобни...и никога не съм и вярвал, че някогашното посмешиште ще се превърне в КУЛТУРАТА НА ЕДИН НАРОД. Но и на Хитлер са се смяли...а е избил 15 милиона.

107

Baceto

преди 11 години

Само да светна непросветените селкси бекстъре-мекстъре...когато шамарчето изкочи с Гумените Глави, тия селкси пръчки не съществуваха...имаше тук таме - Тошко с камъните падат, некви попове, некви шишарки, но предимно за ***! По дискотеките НЯМАШЕ , подчертавам НЯМАШЕ ФОЛК...Фолка (Сръбежи предимно) се пускаха по таверни и селски кръчмета, и предимно се дистрибутираше ъндурграунд от тираджиите. Фолка беше посмешище за пияната компания, а не НАЧИН НА ЖИВОТ И КУЛТУРА!!!!