fallback

 

Кадрите са предоставени от TV+.

 

Депутатът Десислав Чуколов замери с фалшиви банкноти "предателите“ от Атака, докато независимият вече народен представител Валентин Николов представяше договорите за поръчителство пред журналисти в НС.

Oще по темата

Независимите депутати Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев съобщиха, че възнамеряват да внесат сигнал в прокуратурата за офшорните фирми, с които са били принудени да подписват договори за гарантиране на заеми.

Николов показа 5 удостоверения за актуално състояние на петте офшорки, които са заверени от нотариус на Сейшелите и от български нотариус в Министерство на външните работи.

В опит да успокои ситуацията лидерът на Атака Волен Сидеров е изпратил SMS-и на тримата народни представители.

Валентин Николов обеща следващата седмица да изнесе данни за реалните субсидии на партия Атака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

българка

преди 12 години

Не знам за Чуколов,, но двамата зад него определено са доста притеснени. Дали така са гледали като са им броили парите?

158

Луцифер

преди 12 години

Забелязали ли сте какъв е погледа на Чукалов? Вгледайте се. Това е поглед на сериен убиец или завършен *** - каквото си изберете. Типичен член на АТАКА...

157

памет за 170

преди 12 години

Аз не бих се произнесъл без доказателства? Има и фалшиви зоговори, подставени лица, какво ли не в тоя коварен свят? ако наистинас а въртели подставени фирми, това разследване може да го установи за нула бройки, особенно сега, след като светас е глобализира и информацията се предоставя между държавите по света. Възможно е, наистина да са учавствували в такива игри, а може да е инсценировка от конкуренцията? за много хора, Атака е пречка и това са партии и хора с богатство и власт.

fallback