Снимка: БТА

До изборите наесен ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на „Атака“, прогнозираха от РЗС.

„От днешния пленарен ден можем да направим два съществени извода: Сидеров е политически труп, а Борисов – лъжец“, съобщават от партията по повод решението на парламента, с което депутатите отхвърлиха предложението на „Атака“ Волен Сидеров да оглави комисията „Антимафия“. 

„Волен Сидеров напълно приключи с политиката. Днешното гласуване в Парламента показа ясно, че от тук нататък ГЕРБ няма да подкрепят нито едно предложение на Атака. Откакто управляващите си напазаруваха депутати, ГЕРБ вече няма нужда от подкрепата на една неофашистка, ултранационалистическа  партия и спокойно могат да я изхвърлят на политическото бунище“, коментират от РЗС.

Още по темата

„РЗС от опит знае как управляващото мнозинство с ченгеджийски комбинации купува депутати и разтуря групи и затова прогнозираме, че до изборите ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на Атака“, отбелязаха хората на Яне Янев. 

Според тях по напълно милиционерски тертип ГЕРБ се отнася с всеки свой съюзник – употребява го и го изхвърля.

„За управляващата партия няма ценности и морал в политиката. По същия начин Бойко Борисов се отнася с България. Както се гаври с партньорите си, така се подиграва и с българския народ. За две години управление на Борисов вече за никого не е тайна, че неговите обещания не струват и стотинка и би предал всеки и всичко в името на користните си планове и интереса на групировките, за които работи“, смятат от РЗС. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase