Снимка: Булфото
fallback

Ръководството на СУ "Свети Климен Охридски" прави всичко възможно да не се стига до "дървена ваканция", се казва в съобщение на Алма матер.

"Подобна неприятна възможност е залегнала в антикризисните ни мерки. До момента избягваме да приложим решението. То ще зависи от преговорите, които академичното ръководство води, както и от разчетите за финансовото състояние на Университета.

Oще по темата

Ръководството на Университета прави всичко възможно да не се стигне до подобна ситуация, но в случай че сме принудени да прибегнем към нея, студентите и учебният процес няма да бъдат ощетени.

При евентуална "дървена ваканция" зимният и летният семестър ще бъдат продължени във времето, за да бъде изпълнен залегналият в учебните планове и програми материал", се казва още в съобщението на СУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Ген

преди 13 години

Не се оплаквай, не си минал през школовката на НБУ за това така говориш. От мене да знаеш - винаги има по-добро и винаги има по-зле. Уви в БГ по-доброто е природен феномен в често случаи.

27

Ген

преди 13 години

Хаха, ще ме разбият - скоро ще почнат да се отопляват със скамейките в Алма Матер ;-) Смешностан е поел към Козия рог по-бързо отколкото предполагах вече и за Коледа не се връщам.

26

Анонимен

преди 13 години

Да си дипломен ръководител не е никак лесно и напълно си заслужават парите хората . Ще ви видя като почнете работа, многознайковци, как вие ще работите без заплащане! Няма да искате да си мръднете *** за нищо. Сега, обаче, като друг работи все много пари ви се вижда!

fallback