Снимка: Булфото
fallback

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Oще по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

216

сталин

преди 14 години

че ти в колкото скандала беше замесен през годините до сега...все подобни *** ли бяха виновни? по скоро си мисля...че това плешиво комплексарче...има страшно ексцентричен характер...нервен ,прям и инат...а на такива хора парите не стигат за самочувствие...иска се и визия....

215

Анонимен

преди 14 години

ВЕЧНО НАПУШЕН СХЕМАДЖИЯ ГАРАНЦИЯ ЛЪЖЕ КАТО САДРАН 20 4аса дневно пуши ганджа в другите 4 краде по проекти,не спи

214

Анонимен

преди 14 години

...Поредния гербаджииски некадърник....

fallback