216

сталин

преди 14 години

че ти в колкото скандала беше замесен през годините до сега...все подобни *** ли бяха виновни? по скоро си мисля...че това плешиво комплексарче...има страшно ексцентричен характер...нервен ,прям и инат...а на такива хора парите не стигат за самочувствие...иска се и визия....

215

Анонимен

преди 14 години

ВЕЧНО НАПУШЕН СХЕМАДЖИЯ ГАРАНЦИЯ ЛЪЖЕ КАТО САДРАН 20 4аса дневно пуши ганджа в другите 4 краде по проекти,не спи

214

Анонимен

преди 14 години

...Поредния гербаджииски некадърник....

213

до 216

преди 14 години

Пишеш страшни глупости. Хора, които са виждали Щатите само на карта се изказват неподготвени. Първо - в САЩ, ако пътния полицай се мотае, бави те, върти се около колата безцелно е ясен признак, че очаква финансова компенсация от теб. В повечето случаи само подозрението в това е достатъчно да изхвърчи от работа доста дълго време, докато `вътрешните` не проведат разследвате. Второ - нито един полицай в щатите не гърми ей така. Много филми гледате и от там понятията ви са изкривени.

212

0

преди 14 години

АБЕ *** МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ БЪРЗАТ-АМА ТИ ПОНЕЖЕ СИ КМЕТ И -Я СИ ЕБАВАИТЕ МАИКАТА,ДА АМА НЕ БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД СВЪРШИ.

211

Иван

преди 14 години

Тоя и какъв футболист беше като подаваше топката само назад към собствената врата .Голям селянин!

210

хуй-я

преди 14 години

тоа наркоман се взема по на сериозно от ББ

209

Д Добрев

преди 14 години

В Америка могат да те застрелят за подобно поведение. Тук ушевите пак са напълнили гащите. А не трябваше ли веднага да му направят тест за алкохол и наркотици? - НЕ! СЛУЧАЯ СТАВИСКИ СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ГО, ГОСПОДА ОФИЦЕРИ? Кви заплати искате щом един сливенски *** ви прави криви?Ами правилно ви го е казал - *** СТЕ!

208

Анонимен

преди 14 години

малеййй какъв човек, той ли е проблема на държавата, няма безработица всичко цъфна и върза че все за него приказват , той поне топка умееше да рита и не стана мин. пред. кво искате от него не мога да разбера

207

Todor Jivkov

преди 14 години

Tapanar ta ti znae6 li s kolko miliyon4eta buravq tvoq lyubim Le4kov ,do kato takiva kato teb gi ima te 6te pluvat v tehnite si mrasni pari4ki,a ti v mizerstvuvay ta vie ste si sviknali na HLQB I 4UBRITSCA.

206

Д.Каменов

преди 14 години

Не съм от Сливен,но имам приятели и роднини от там (които смятам за доста обективи) и знам ,че Лечето е с доста мръсни ръчички и има връзки с доста мръсни хорца.Уважав го като футболист но само до там!!!!!Като човек и политик не струва!!

205

bravo

преди 14 години

evala le4kov zad teb sam ostai gi tea gladni va6ki da pluqt nie znaem koi sa istinskite hora

204

Анонимен

преди 14 години

не може да се смята за оневиняване твърдението "аз не видях палката".Така може да се каже и за всеки знак и маркировка..Няма "не видях".Щом не виждаш значи не ти е мястото на пътя.Да си стои в къщи.А за номерата които прави след това какво ще лъжеш ***.

203

Анонимен

преди 14 години

величието и падението на куртизанките...

202

ново двадесет

преди 14 години

Полицаите, които са го настигнали - били ***, ново обвинение - обида на длъжностно лице. Интересно с каква скорост се е движил *** Джери - Лечето, та не е видял нито полицая, нито палката му. Ами ако беше пешеходец? Щеше да стане като Световния Ставийски - много необходим на Обществото ни.

201

Крем супа- медалист

преди 14 години

Лечков, стига си лъгал бе, наркоман пробит. Тоя бял прах съвсем ти е изпилил мозъка. Трета версия вече пускаш, обаче на всички ни е ясно, че се изживяваш като някакво величие, което е по- горе от останалите, а всъщност си един обикновен сливенски престъпник.

200

пешо

преди 14 години

Напълно съм съгласен.Трябва и от герб да го изхвърлят ако сме държава,кмет е дори.

199

Анонимен

преди 14 години

Лечков прави каквото си поиска в Сливен и не може никой да го спре.А Б.Борисов и Цветанов го подкрепят.

198

Анонимен

преди 14 години

Разбира се, че е бързал - нали е бягал от полицията.А за средния пръст ще го извините - помислил е, че е на стадиона

197

Анонимен

преди 14 години

ДА БЕ ВЕЛИЧИЕТО ЛЕЧКОВ И ГЛУПАЦИТЕ...РЕДОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР....ЦВЕТАНОВ ТОВА ЛИ СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ КАТО ТОЯ ГЛАВАНАК -ЛЕЧКОВ