Снимка: БГНЕС
fallback

Българските фенове на Майкъл Джексън ще се съберат в 18,00 ч. днес пред Народния театър "Иван Вазов", за да изпратят символично с цветя и снимки поп идола си, който почина днес.

В родния фен клуб, който е обединен с привържениците на Мадона, членуват около 460-470 души.

Много от тях са присъствали на концерти на Майкъл Джексън, като най-голямо е било участието им на концертите му в Истанбул през 1993 г. и в Букурещ през 1996 г.

Анна Янкова, ръководител на фен клуба на Майкъл Джексън у нас, заяви, че редовно българските привърженици на Краля на попа са организирали сбирки пред театъра, на които са изразявали подкрепата си за Джексън в тежки за него моменти приживе.

Oще по темата
26 юни 2009 01:56
318

По думите й често Майкъл се е срещал с феновете си, когато хареса техен подарък.

Впечатление му е направила картина на момиче от Варна, на която са били изрисувани той и един от синовете му.

Българският фен, подарил картината, е имал лична среща със звездата.

"Майкъл е любов, затова има толкова всеотдайни фенове", отбелязват привържениците му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Фен

преди 14 години

Ходих пред народния театър и съжалявам, че толкова малко хора имаше там.Съжалявам и за това, че пак нямахме никаква организация.Как пък не намерихте една плазма и едни колони и да пуснете песни на Майкъл да се въртят.Вярно че времето беше малко за организация, но...И все пак още има време!

40

Анонимен

преди 14 години

Анонимен (номер 38), не е истина колко си прав! Точно така е. Точно по рекацията на хората може да се направи правилна оценка що за човек е бил Майкъл Джексън. Той е дарил всеки човек по света с красотата на изкуството си, стига човек да може наистина да го види и почувства. Името, музиката му - те ще са вечни. Както се случва и с изпълнители като Фреди Меркюри - крал на рока, Джексън - крал на попа.

39

от38

преди 14 години

Сега слушам и гледам точно клипа "Тhey don`t really care about us" - все едно за нас създаден

fallback