Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Ръководителят на македонската опозиция признава, че е бил подкрепян от Орце Камчев, съобщи БГНЕС.

Камчев попадна в списъците на САЩ. Обвиняван е в даване на подкуп, подриване на съда и действия за оспорване на стабилността на Западните Балкани.

Oще по темата

Камчев беше осъден за финансови злоупотреби пред три години. Смята се, че той извършва такива от две десетилетия.

Някои смятат, че той работи за спиране на европейското присъединяване на Северна Македония. Пред две години излезе запис, в който Християн Мицкоски признава, че Камчев е виден спонсор на неговата група.

Твърди се, че в определен период е плащал всички сметки на партията. Мицкоски отказва да даде подкрепа за реализирането на конституционните промени в страната.

Това спира събирането на широко мнозинство и европейското присъединяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Юдеожертви на Хитлер

преди 10 месеца

Алберт Айнщайн е възпитаник на Римокатолическо училище но се отказал от Папата за да приеме Православното Християнство то ест суперизвестна история с нищо ново...............Оня другия ортака Православен Християнин на Алберт Айнщайн: ЗИГМУНД ФРОЙД е загадката......Според Зигмунд Фройд сънародниците му Първо се кланяли на ОГЪНЯ(Прометей) и НЕ са богоизбрани а ги прочули Веспасиан и Тит,намеква че в Римската империя щастието за Юдеоевреите било нещастие за Християните и обратното

27

Анонимен

преди 10 месеца

Груюски Мицко и Канчев са в една партия и зимат евро от ЕНП заедно с ГЕРБ и СДС.

26

Бар Кохба е Читавия

преди 10 месеца

Соломон Паси Големият му ШЕФ АЛ КАПОНЕ да му подарява от Римските СКЛУПТОРИ за промиване на мозъци на поробеното население и да си я слага в половия Храм от където с Вежди Рашидов да унищожават Християнството и Християните из всичките паралелни космоси и вселенки

fallback