28

Юдеожертви на Хитлер

преди 9 месеца

Алберт Айнщайн е възпитаник на Римокатолическо училище но се отказал от Папата за да приеме Православното Християнство то ест суперизвестна история с нищо ново...............Оня другия ортака Православен Християнин на Алберт Айнщайн: ЗИГМУНД ФРОЙД е загадката......Според Зигмунд Фройд сънародниците му Първо се кланяли на ОГЪНЯ(Прометей) и НЕ са богоизбрани а ги прочули Веспасиан и Тит,намеква че в Римската империя щастието за Юдеоевреите било нещастие за Християните и обратното

27

Анонимен

преди 9 месеца

Груюски Мицко и Канчев са в една партия и зимат евро от ЕНП заедно с ГЕРБ и СДС.

26

Бар Кохба е Читавия

преди 9 месеца

Соломон Паси Големият му ШЕФ АЛ КАПОНЕ да му подарява от Римските СКЛУПТОРИ за промиване на мозъци на поробеното население и да си я слага в половия Храм от където с Вежди Рашидов да унищожават Християнството и Християните из всичките паралелни космоси и вселенки

25

Анонимен

преди 9 месеца

Ха дано дойде Видов ден за всички престъпници, заедно с този и Баце. Господ да раздаде справедливост най-сетне.

24

Анонимен

преди 9 месеца

ВМРО ДПМНЕ е Българска Партия!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Напишете в Гугъл и ще се убедите че Орце Камчев е почетен гражданин на България и е предложен за почетен Консул на България в Македония.Правете си изводите кой мъти водата на Балканите и това е само и единствено България!!!Кой и плаща е ясно и това е Путинска Русия.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Освен че е Български Гражданин Македонеца Орце Камчев е един от най-големите бизнисмени на Балнаните. България щеше да го прави почетен консул на България в Македония.Той е в затвора в Македония и е в списъка Магнитски.Притежава доста бизнес в България и придобива БГ гражданство по време на Бойко Борисов и Каракачанов.Забогатява на сметка на Македонските граждани.Бившия премиер-Груевски в Македония му продава на безценица държавни имоти и той ги продава на всиоки цени след това.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Орце Камчев е близък на Бойко Борисов ,Каракачанов и Джамбаски.Той става почетен Български Гражданин по време тяхното управление.Правете си изводите сами. Щеше да става почетен консул на България в Македония. Зоран Заев го вкара в затвора.Сега подкрепя ВМРО ДПМНЕ.Той е един от най-богатоте хора на Блканския Полуостров .Той все още е в затовра.Един от най-големите инвеститори в България.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Орце Камчев е почетен гражданин на България. Само за ваша информация. Нищо повече. Той има огормен бизнес в България. Освен това щеше да бъде почетен консул на България в Македония,но това беше спряно понеже влезна в затвора в Македония!!!!

19

Дания

преди 9 месеца

Цитирам по памет дебата::"Аз Доналд Тръмп съм ТУРЦИЯ а ти Хилъри Клинтън си ВРАГ на Турция"........Цитирам го по памет Новия им турски вожд :"Аз Реджеп Тайип Ердоган съм Адолф Хитлер на по-тъмнокожите и ще разкатая по-белите турци"................Крайният резултат от расисткия червен футбол е че от 1989 до 2023 ИМА над 100 000 избити бели англичани(англоезични) от РАСИСТКИ подбуди част от тях жестоко ЛИНЧУВАНИ и нито един турчин убит от РАСИСТКИ подбуди за същия период

18

Анонимен

преди 9 месеца

Хъхъ, я пак този Орце да не е някой копейкаджия като нашите на Кремълска / Сръбска хранилка ?Сценария е ясен, без тоягата московските *** няма да си махнат пипалата от региона ..

17

Анонимен

преди 9 месеца

Дългата ръка на САЩ има пръст навсякъде. ТЕ имат интерес РСМ да е е ЕС, което е всъщност под техен контрол и правят всичко възможно да ги вкарат.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Песен за ушите е да чувам как титовистите скопияни се самозакопават от яд и омраза към бившата си родина България

15

Анонимен

преди 9 месеца

А Орце е приятел номер едно на банкянската селищна система.

14

Анонимен

преди 9 месеца

РУСКИЯТ ЕЗИК СЕ Е ПОЯВИЛ КОГАТО МОНГОЛИТЕ СЕ ОПИТВАЛИ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ

13

Анонимен

преди 9 месеца

ЗАТОВА ЛИ ОРЦЕ КАМЧЕВ ИМА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ? БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪЖИ СА ОТВРАТИТЕЛНИ БЪЛГАРИТЕ ЛЪЖАТ КАТО МАГИСТРАЛНИ ЖРИЦИ.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Виж ти, патреотарите осигуриха още един българин за списъка Магнитски! Кога най-сетне ще започне проверка и отнемане на гражданство на откровените антибългари? Какво впечатление оставя този факт е редовия рсмакедонец? Кой ще влезе в затвора от наша страна за такива провали?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Много ясно, че подкрепяните от Русия престъпници и бивши комунисти ще работят срещу европейската интеграция на Македония. Страхът ми е, че македонците ще го проумеят, ще влязат в ЕС и ще започнат да се развиват по-добре от нас. Тук имаме за президент виден прокремълски клакьор, а кръга подкрепящ го са богати подръжници на варварския режим в Азия. Ако тези надделеят, заедно с Възраждане ще се махна завинаги и ще си изгоря паспорта . Ще стане ясно, че тук нещата няма да станат. Засега има надежда.

10

До Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Явно ситъпото щото си писал пълниглупости. Местен рсмшебек е тоя.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Украинският сценарий .....