Снимка: БГНЕС/EPA

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват за предложените промени в Конституцията. Това повтори лидерът на партията Христиан Мицкоски, предаде БГНЕС.

"Много внимателно следя изявленията и посланията на международните представители в Македония, както и на онези, които бяха при нас и разговарях с тях.

Още по темата
През цялото време те говорят, че няма да има допълнителни условия за започване на преговори. Ние приемаме това нещо и сме съгласни, но сме убедени, че в бъдеще ще има допълнителни условия и това никой от тях не може да ни го гарантира", каза още Мицкоски тази вечер пред местната телевизия Алсат.

Според него "международните представители не са гарантирали, че България няма да има нови условия". "След като ни убеждават, че няма да има нови условия - да премахнат от Преговорната рамка двустранният договор. Тогава всички ще бъдем сигурни, че няма да има допълнителни условия", каза още той. Мицкоски смята, че за РСМ "трябва да са валидни само критериите от Копенхаген".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase