Снимка: БГНЕС
Бил и Мелинда Гейтс на 3 май обявиха, че се развеждат след 27 години брак. Мнозина се зачудиха къде е "скрит" съоснователят на "Майкрософт", пише БГНЕС. Свикнал на публичност през последната година, за да стане референтен по отношение на прогнозите, свързани с COVID-19, образът на Гейтс изчезна без следа за една нощ. След повече от десет дни, без да има новини за местонахождението му, най-накрая стана ясно къде и при кого е отседнал магнатът след раздялата си, пише списание „Hola“.
 
Гейтс притежава имение на стойност над 100 милиона евро, базирано в град Медина, Вашингтон. Именно там милиардерът е прекарал няколко дни в компанията на своята дъщеря Дженифър, която изглежда се превърна в най-доброто лекарство за бизнесмена след разпадането на брака му.
Още по темата
 
Местонахождението му е разкрито от самата Дженифър, която сподели в социалните си мрежи снимка с баща си, на която може да се прочете: "Нищо по-добро от качествено прекарване на времето с членовете на семейството". На снимката е усмихнатият Бил, който носи къси панталони и синя риза поло, позира прегърнал дъщеря си, докато куче се скита пред тях.
 
Дженифър, която е в трескава подготовка за сватбата си с ездача Найел Насар, говори за развода на родителите си часове след публикуването на изявлението, казвайки:
 
"Благодаря ви за разбирането, че се нуждаем от поверителност, докато се ориентираме към следващите етапи от нашия живот. Както останалите членове на семейството, така и аз в момента търсим най-добрия начин да асимилираме този труден за нас период и бихме оценили личното пространство, за да го направим спокойно. Вече от лично свое име Дженифър споделя, че още не може да се справи нито с процеса, нито със собствените си чувства. "Моля, имайте предвид, че вашите думи и насърчение означават много за мен", казва тя. 

Коментари Напиши коментар

11

чернокожата риана

преди 4 месеца

и той човек с елементарни нужди намира се кои да му ги извършват много стар,но млдите момичета за пари какво ли не правят да си легнат и с дядо си или прадядо си

10

Анонимен

преди 4 месеца

И кво?Запряха ли го вече?

9

xaxsasб

преди 4 месеца

В на майка си ранчото е яде пържола със барбекю сос. Ако и това изтриете сте най-смешните. Хахаха.