Снимка: архив, БГНЕС

Милиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата му Мелинда, обявиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак.

"След дълбоки размисли и много усилия по нашата връзка ние взехме решението да сложим край на нашия брак", написаха в Тwitter отделно двамата съпрузи.

"През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, за да помогне на всички хора да водят здравословен и продуктивен живот", се казва още в изявлението.

"Продължаваме да вярваме в тази мисия и ще продължим нашата работа заедно във фондацията, но вече не вярваме, че можем да вървим напред като двойка в този етап от нашия живот", се допълва още в текста.

Бил и Мелинда Гейтс молят да се запази правото на лично пространство, на тях двамата и на цялото им семейство сега, когато те навлизат в нов живот.
/БТА/

 

Коментари Напиши коментар

96

шмatka

преди 2 месеца

Престанете да ни занимавате с тази *** и човекомразци за които няма нищо свято и мило освен парите! те обаче не дават вечност, а само те принизяват до мизерна ,злобна и нищожна душа! разделяйте се и лягайте в гробищата!

95

ауу

преди 2 месеца

Огромна драма. Как ще се спи довечера :(

94

Баба от село

преди 2 месеца

Абе тези двамата в едно семейство не могат да се разберат, тръгнали да оправят света.