Архив: Булфото
fallback

Възрастна жена е дала почти 50 000 лева на телефонни измамници във Велико Търново през май.

Четири месеца по-късно пенсионерката се усетила, че е станала жертва на телефонна измама и едва вчера подала жалба в полицията в старопрестолната ни столица, съобщиха от МВР.

Вчера в управлението се появила 75-годишна жена от Хасково, която обяснила, че в периода 17 - 18 май тази година е станала жертва на ало измамници.

Извършителите действали по познатата вече схема "съдействие на полицията за задържане на телефонни измамници" и успели да отмъкнат от възрастната жена 48 900 лв. 

Според указанията на апашите – женицата теглила на три пъти различни суми - първо от банков клон в Хасково, после от Стара Загора и последно от Велико Търново. После оставяла пакети с крупните суми до кофи за смет на различни места в старата столица.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 5 години

Тая вече чупи ***. 4 месеца и трябвали да се усети, смях! Типичен електорат на БСП.

35

Спасов Крайниковска

преди 5 години

Васил Спасов и Емилия Крайниковска, бившите собственицина Анимекс 98, съсипаха и разтуриха предприятието, което е изграждано сгодини. Трябва да бъдат разследвани за връзките и зависимостите си с определени бизнес кръгове, включително телефонни измамници!!!

34

До 24

преди 5 години

И не само полицията, тези измамници се водят безработни, но живеят в палати. Дори и да не са на борсата пак не им се водят заплати никъде и не плащат некакви осигуравки. Само че НАП-аджийте не влизат в *** квартали. По лесно е в командировка на морето да гониш бизнеса... За недоказан доход не само ще го конфискуват, но и в затвора можеш да лежиш.

fallback