Снимка: iStock

Замисляли ли сте се дали някои хора просто не са създадени за обвързване? Вероятно имате приятели или познати, които са имали поредиа от дългосрочни връзки в миналото, но никоя от тях не е просъществувака твърде дълго. Някак си никога връзките на тези хора не са се получавали поради някаква причина. Вероятно сте си мислили, че те са нямали достатъчно късмет в любовта, но може би причината да е в самите тях. В техния характер и ценностна система.

Някои хора сякаш просто не са създадени за сериозно обвързване.

Според експертите-психолози, ако това важи и за вас, ще можете да го разберете по следните 7 признака:

1. Цените кариерата си над всичко друго

Във филмите животът често се описва като нещо, което протича на определени етапи. Първо, ти си млад и глупав. След това всичко, което искаш да направиш, е да се изкачиш по корпоративната стълба и да напреднеш в кариерата си. Когато този етап приключи, човек обикновено иска да създаде семейство и да влезете в „следващата глава“ от живота си.

Но реалният живот не е като по филмите. Не е нужно да преминавате от един етап в друг. Не е нужно да достигате точка, в която вече не ви е грижа за кариерата ви и вместо това искате да се съсредоточите върху романтичните срещи и създаването на семейство.

Някои хора ценят кариерата си повече от всичко друго и то през целия си живот! Според ново изследване огромните 75% от 1075 души биха избрали кариерата си пред романтична връзка!

Има много хора, които нед могат да се отпуснат в любовта именно заради кариерата си, която оценяват толкова много, че стигат до точката, в която романтичните срещи им пречат да работят.

Но живот без обвързана връзка не е обреченост и мрак, както някои хора искат да вярват. Вашата кариера може да бъде едно от най-възнаграждаващите неща в живота ви и вие никога да не почувствате нуждата да създавате семейство.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase