36

Анонимен

преди 5 години

Тая вече чупи ***. 4 месеца и трябвали да се усети, смях! Типичен електорат на БСП.

35

Спасов Крайниковска

преди 5 години

Васил Спасов и Емилия Крайниковска, бившите собственицина Анимекс 98, съсипаха и разтуриха предприятието, което е изграждано сгодини. Трябва да бъдат разследвани за връзките и зависимостите си с определени бизнес кръгове, включително телефонни измамници!!!

34

До 24

преди 5 години

И не само полицията, тези измамници се водят безработни, но живеят в палати. Дори и да не са на борсата пак не им се водят заплати никъде и не плащат некакви осигуравки. Само че НАП-аджийте не влизат в *** квартали. По лесно е в командировка на морето да гониш бизнеса... За недоказан доход не само ще го конфискуват, но и в затвора можеш да лежиш.

33

марто

преди 5 години

Бабе и полицията има нужда от помощ ама не по тоя начин

32

Анонимен

преди 5 години

Все пак Партията трябва да се издържа отнякъде... Колко години вече са извън властта? 100% си е тяхна тази далавера с тия телефонни "измамници"...

31

Анонимен

преди 5 години

Докато ома телеъа ще има и колачи

30

Анонимен

преди 5 години

Баба тегли от три места, остави 50 бона за апашите------------Че, тя, "бабката" имала повече спестявания от мен, бе - 25 000 ?!!!Е, откъде и как, нейна си работа, имала - дала!Такива "бабки" ми напомнят за статии които съм чел, в които се описват старци живели в пълна мизерия, а след смърта им се оказва, че са имали милиони в банковите си сметки!За такива хора народната мъдрост гласи - "Ум царува, ум робува, ум па...тки пасе!"

29

Анонимен

преди 5 години

Ровят по кофите пенсионерите, ама не от глад.

28

Анонимен

преди 5 години

Не знам, ама май има нещо генетично сбъркано, след като тези безобразия продължават и не спират.Друго обяснение няма и за измамените, и за тези които би трябвало да ги предпазят.

27

Аз знам

преди 5 години

Давай още баби, а другите да си обясняват !!!

26

Анонимен

преди 5 години

Как не е хвърлила пакетите с пари в кошовете за *** и някой бедняк кат рови за храна да ги намери за свои нужди да ги употреби тези пари добре дошли,че как не се усетила,че при тез инструкции около *** колкот и да са строги,но значи,че ало-алото не ще да си цапа ръцете в ***,да рови пакет по пакет да се излага как на риск така на авторитет я го види някой за късмет що се е заровил кат не е боклучар и вехтошар,че не се е усетила,че таз инструкция не е задължителна за лесни пари наоколо

25

House M.D.

преди 5 години

Преди десетина години дадох класа си за политически измамници от ПП "ВПЕРЕДИ", но едва при този парламент разбрах, че съм измамен. Къде да подам сигнал?

24

Червена бабичка

преди 5 години

И аз преди 20 години оставих до едни кофи сто хиляди май съм измамена.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе вие на тази новина вярвате ли? Годила до Хасково,С. Загора и В. Търново, че и 50 бона имала. Абе вие баби дядовци няматели? На 75г те са си още с акъла, вече след 80-те изкукуригват. Тази баба може да е тарикатка и да си е изтеглила париците и да е казала взеха ми ги и всички синове,дъщери,снахи и зетьове да си берат лайката и да не я врънкат за кинти повече

22

Анонимен

преди 5 години

Как е спечелила 50 бона с този прос акъл? Сигурно е от реформаторските реститутки или от герберските майки.

21

Аз

преди 5 години

Всеки ден едно и също. Докато има балами, ще има подобни измами.И те няма да спрат, защото се ръководят съвсем осъзнато от високо ниво.Няма начин някое ченге да не ги върти тия схеми...

20

Роб на влаЗта

преди 5 години

Честито.....със задна дата на изкукалата бабичка.Дано не са хванали крадците и да си ги арчат със здраве.

19

Анонимен

преди 5 години

По-високи пенсии не им трябват, защото това значи повече пари за ало измамниците!

18

Анонимен

преди 5 години

И сега пак министър ли е виновен че пенсионерите раздават пари на всеки който им звънне по телефона ?Пак Бойко е виновен дето хората нямат грам акъл ;)Или ЕС е виновен ?

17

Анонимен

преди 5 години

Ех,че богати баби.Веднага да им вземем пенциите е да ги дадем на нашите набори,на които скоро им предстои пенсиониране.Затова вдигаме тавана само за тях.