Снимка: Facebook

Общ преглед

29-годишният Кори Фен, който е обвинен в убийството на 39-годишната Красимира Пейчиновски и двете й деца на 13 и 15 години, е имал криминално досие, съобщава "Toronto sun".

Още по темата

Той е обвинен в убийството на 39-годишната Красимира и двете й деца - синът Рой на 15 г. и дъщеря й Веналия на 13 г.

Според канадската CBC малката Веналия е починала в болница.

За мъжът се знае, че е имал връзка с майката на децата, но не е баща на нито едно от тях.

Полицията първоначално не потвърди дали убиецът е живеел със семейство Пейчиновски, но по-късно стана ясно, че са живеели заедно.

Разследващите откриват телата, след като съседка отишла да търси Красимира, защото тя не се появила на работа.
Красимира е работела в спа център и е била много уважавана от колегите си.

Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап. По-късно той е разпознат - Кори Фен.

Петър Маккинис, който е треньор по хокей за 15-годишния син на Красимира - Рой Пейчиновски, споделя във Facebook: "Аз съм в шок и не мога да повярвам. Той беше елитен спортист, велико дете. Играеше вратар през последните 5 години. Винаги е имал добра връзка с баща си. Подкрепяха се постоянно, обожават се. Трудно беше за него да приеме, че майка му и баща му са разделени".

Към момента е ясно, че убиецът е изтърпял две присъди  - за измама и нападение на полицай. И в двата случая е бил осъден на 12 месеца пробация.

Приятелка на Красимира споделя, че заподозреният - Кори Фен, е бил лудо влюбен в жертвата.

Близка на Красимира разказва, че убиецът бил влюбен в жертвата си. Ваня и Красимира били приятелки от деца, сближили се като се преместили в Торонто.

"Тя винаги беше там за децата си – като майка, като приятел. Невероятен и слънчев човек. Тя беше слънцето", казва Ваня.

Според нея Красимира искала да се раздели с насилника си, защото отношенията им били обтегнати.

"Тя рядко запознаваше приятелите си с него. Той беше обсебен от нея. Всякак се опитваше да се отърве от него, но той беше лудо влюбен. Надявам се тя и децата й да са на по-добро място", допълва тя пред TV News Toronto.

Бившият приятел на Красимира Райън Фърз пък разказва пред "Toronto Sun", че убиецът на българката бил ужасно ревнив. Заплашил го преди години, когато Райън и Красимира се разделили, но останали приятели.

Той добавя: "Тя не беше в "здравословна" връзка с него. Идваше във фитнеса, където и аз тренирам. Тя се опитваше да го напусне, защото той изневеряваше. Кори е насилник, винаги искаше да се бие."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар