74

Анонимен

преди 6 години

Такива изродени твари има в изобилие в англосаксонските племена.

73

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникЧовекоскрап - твърдо!-си ти

72

Анонимен

преди 6 години

До Генна евролюция!''Силните мъже, ловците, побойниците, те са алфамъжкари и могат да осигурят добра защита'' - Защитил я яко, че и поколението защитил. Да и тъпите му дъртти чанти :)) Жалко за децата на тая женска *** и за баща им!

71

Гошето

преди 6 години

Така е като им дават на такива да минат с пробация. Електрически стол за тоя ***.

70

Анонимен

преди 6 години

Не е важно дали ще умра , важно е преди това да видя предателите и враговете да умират..

69

Анонимен

преди 6 години

До Mars Още днес Путин трябва да натисне Бутона , Войната е неизбежна..

68

МакКонар

преди 6 години

Българските жени ги трепят наред. Не съм чул някоя чужденка да е убила българския си съпруг досега. Дръжте се по-добре и ценете това което имате.

67

Mars

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че няма по-злобно и по-завистливо племе от българското. Циника ви го казва ясно и в прав текст, но дей акъл да го проумеете. Хайде със здраве :)

66

Генна евролюция!

преди 6 години

По същия принцип и мъжете на подсъзнателно ниво изпитват влечение към младите красиви момичета които имат спортно тяло,хубава дълга коса, закръглена задница и големи стегнати гърди. Това са признаци че жената е здрава има добри генни и ще може да роди добро поколение. Но в днешно време заради смесването на лоши гени има прекалено много мутации и почти няма перфектни хора. Затова често се задоволяваме със това което има. Мнозинството от мъжете днес се женят за първата която им пусне.

65

Генна евролюция!

преди 6 години

На подсъзнателно ниво абсолютно всички жени си падат по лоши момчета. Побойници, мутри, престъпници и всякакви типове със криминално досие. А ако лошото момче има и повечко пари, тогава дамите просто директно отварят краката още на първата среща. Не издържат!Тези инстинкти при жените са останали още от времето когато хората са били ловци и са живеели в горите. Силните мъже, ловците, побойниците, те са алфамъжкари и могат да осигурят добра защита и силно поколение. Затова жените ги харесват.

64

Циник

преди 6 години

Човекоскрап - твърдо!За справка - пикльовците под мен!

63

Анонимен

преди 6 години

За предателите и изменниците само една новина една вест е добра - че са умрели..

62

Анонимен

преди 6 години

Всички Българи избягали в чужбина за повече 5г. - за нас сте просто предатели...Живейте си в предателство те и не искаме въобще никакви контакти с вас.. нито да ни пишете , нито да ни се обаждате.

61

Циник до зеленчуците

преди 6 години

Зеленчуци....подъл човекоскрап..Хиени и чакали...това останахте!

60

Инженер

преди 6 години

Имам немска диплома чрез ТУ от KITЗа какво да бегам в Германия аз взимам 4000лв. в България.. А в Германия ще взимам 3500евро и данъците са високи ще ми останат 2140евро , наемите са два пъти по-скъпи от София. а в Мюнхен и Хамбург , Франкфурт 4 пъти по-скъпи от София.

59

Прокурора

преди 6 години

*** ти си злбно човече и то разлето у нас ,и да те върти човек -ти си *** Балкански както пише долу друг форумец.жИВЕЕШ В гЕРМАНИЯ ,А СИ ИДВАШ ДА ПОЧИВАШ УУ НАС при зеленчуците -абе ти си голяма скръндза или пък си пицар в някоя турска дюнерчинийца ,а ?

58

51

преди 6 години

Успокой топката ,от северозападно селце ти пиша . еми кредитите не са лоши ,всички които работят бизнес използват кредити ,нали тъй ?или пък ти може би виждаш нещата от Германия по-германски ,а ?)ааа,там не използват кредити,така ли излиза ?Ето тук прекрачи чертата на възпитания български ми европеецО,*** си *** ,не в Немско да е ,ами и там зад Океана да иде ,Бай ти *** си дембилско черво . Не знаеш ли *** Циников ,че когато се спори или дискутира не се мешат деца ,да бе,забравих ***...

57

Анонимен

преди 6 години

До *** Да ти отговоря *** - взеки уважаващ себе си народ , род , семейство - най-много мрази предателите.. Най-тежките и жестоки наказания са за предателите.. Имам роднини и в Канада , САЩ и брат в Лондон и всеки ден се моля Путин да натисне ядреното копче и да ги унищожи и тях предателите и враговете..

56

Анонимен

преди 6 години

В Асеновград бият,в Германия избиват немците в атентати ,изнасилват и убиват.И повече пенсионери са избити в немските градчета,отколкото в българските села.Престъпността в Германия е в пъти по-висока.В България никога не може да се случи по едно и също време да ограбят и изнасилят 1227 жени.Дори и на 12 не може да се случи,защото такива събития се охраняват,за разлика от Германия.

55

...

преди 6 години

Ако искаш да емигрираш...единствения позитив на ЕС...кеф ти Испания и Италия...южни хора,все още истинска храна,супер архитектура и климат.Вместо това избираш ГМО,ежеседмична стрелба по деца и възрастни,трансексуални...на ултралиберални *** като Канада,Щатите,Австралия...не разбирам модерноста на това че емигрираш в Щатите.