Снимка: Булфото
fallback

Полицаи са открили тяло на мъж във водите на река Искър, в района на село Владо Тричков.

Намерили са го полицаи, които участват в издирването на обвинения за шесторното убийство Росен Ангелов, но към момента самоличността на намерения е неясна, пише "24 часа".

Предстои това да бъде установено в кратки срокове. В района има засилено полицейско присъствие.

Oще по темата

От прокуратурата днес оповестиха, че има ДНК доказателства, че именно Ангелов е убиецът от Нови Искър.

Без документи, без собственост и без работа от години – това е профилът на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър.

"Няма никакво съмнение по отношение на авторството на деянието, той е действал сам", обяви шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов. Това потвърждавал и ДНК-тестът.

Разследващите съобщиха още, че той е имал интимна връзка с убитата от него Кети Кюхова, която е продължила около 6 месеца преди фаталната нощ.

Прякорът му е "Горският човек". Аутопсиите на жертвите му показват, че всеки от шестимата е убит с по няколко изстрела, като в главата на всяка една от жертвите е произведен и контролен изстрел.

Мотивът за убийствата в Нови Искър е личен, свързан е с интимните му отношения с Кети Кюхова. Разследващите обявиха, че именно Кети е била първата жертва на Ангелов, след което той е избил хората в къщата.

Смята се също, че Кети не е била убита там, където е намерена, а превозена до това място.

Първоначално са убити Неделчо, Георги и възрастната майка на Кети, като вероятно първите двама са оказали опит за съпротива.

Междувременно се предполага, че Нанси и Боби са се опитали да се скрият на горния етаж. Убиецът обаче ги е търсил методично, за да е сигурен, че няма свидетели, разбивал е врати, за да стигне до тях.

Има следи от разместване и опити за почистване. Росен Ангелов е направил и опит да събира гилзите от оръжието, които е изстрелял в къщата, включително е размествал телата на жертвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

АНОНИМ

преди 6 години

В Америка една експертиза се прави за има няма седмици,а нашите направиха една камара експертизи за има няма ден два.

95

Анонимен

преди 6 години

Във вилните зони особено край София масово са се самонастанили подобни индивиди в постройки на старци, които не могат да наглеждат имота си или децата им са напуснали, или живеят извън България.България умира, я когато нещо умира върху него се лепят мършояди и ***.

94

Az

преди 6 години

От 2009 е обявен за общонационално издирване с не излежана присъда и си живее спокойно без някой изобщо да го е потърсил. Не само полицията , а въобще ДЪРЖАВАТА я няма.

fallback