96

АНОНИМ

преди 6 години

В Америка една експертиза се прави за има няма седмици,а нашите направиха една камара експертизи за има няма ден два.

95

Анонимен

преди 6 години

Във вилните зони особено край София масово са се самонастанили подобни индивиди в постройки на старци, които не могат да наглеждат имота си или децата им са напуснали, или живеят извън България.България умира, я когато нещо умира върху него се лепят мършояди и ***.

94

Az

преди 6 години

От 2009 е обявен за общонационално издирване с не излежана присъда и си живее спокойно без някой изобщо да го е потърсил. Не само полицията , а въобще ДЪРЖАВАТА я няма.

93

Освен за любов

преди 6 години

( на около60-годишна възраст..), разследващите спомниха ли си какво търсеше старомодният Поаро: КОМУ е ИЗГОДНА нечия смърт?"( не пиша израза на латински, но е известен).Трябва да се "прегледат " и роднини- бъдещи наследници на ВСИЧКО, оставащо от Неделчо.С какво се занимават бъдешите( бъдещият) наследник.( Навремето когато избиха сестрата и детето й ( на И.Павлов) си мислех това: наследница остана единствено съпругата на Павлов.И..убийцата се оказа рускиня.. влюбена в мъжа, от когото е било дете

92

Амг

преди 6 години

Над 10 куршума в тялото на мъжа и множество куршуми в другите и по един контролен в главата! Едно оръжие! Като в американски екшън един човек пречуква всички за отрицателно време! Само че нашият екшън герой е някакъв дядка от някакво село. Представяте ли си как стреля и трепе и сменя наред пълнители?

91

Анонимен

преди 6 години

Жалко за жертвите. Отделно, полицая, който разследва не е за завиждане. Много мастило ще трябва да изпише...

90

Българин

преди 6 години

Или куршум, или жив и доживотен затвор без право на отмяна. Този няма право да е сред обществото.

89

Анонимен

преди 6 години

Кети от 2 год има нов мъж и ново семейство на Неделчо...преди това до 40 годишна колко са минали и водомер няма да ги засече и вече с нов живот и Неделчно бам от 6 мес демек от лятото на 2017 до края на годината с тоя тъпкач по горите..то затова свидетеля на 1 ден бай Данчо каза че всяка вечер Кети разхождала кучето по горите ...а там е била и срещата с Росен по вилите в студа и лятото под бора кекс и кучето затова го е познавало и н е е бягало браво СУПЕР КОБРА КЕТИ!

88

subashin

преди 6 години

Смърт без причина няма!

87

А бе

преди 6 години

Тия турски сериали докъде докараха хората...

86

www

преди 6 години

За съжаление и аз си мисля, че е рано да са самоубили нарочения от тях удобен престъпник. Вероятно трупът е на друг човек, защото властите имат още медийна нужда от издирвано лице, от екшън, от страх. Едно време така постъпиха и с убитото дете от Перник (Мирослава).

85

Хм

преди 6 години

Леле,тоя "горски човек" го изкараха бетер Рамбо(от "Първа кръв)!Че и любовник...За парите нищо не се казва,а те обикновено са мотив за повечето престъпления.

84

ааа

преди 6 години

Камелия Цветанова, абе в университета по журналистика не обучават ли вече "избягване на двойния смисъл"? Не за друго ама немога да разбера...Как да тълкувам това?"която е продължила около 6 месеца преди фаталната нощ."а.) На фаталната нощ са се навършили 6 месеца откакто са "тръгнали" ?б.) Имали са 6 месечна връзка някаде назад във времето ама не се знае кога?в.) Връзката им е свършила 6 месеца преди фаталната нощ?

83

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си каква "скука" е да живееш в Западна Европа?!Там такива слабоумни истории от техните полицейски и разследващи службиса немислими.

82

Анонимен

преди 6 години

Дано нее Росен ! Рано е !

81

todorovadesi

преди 6 години

Защо си мислите, че тази новина е истинска?! Какви ли не спецове се изказваха за шесторното убийство! Та то не беше косовската, руската мафия, далавери с ДДС, тъмни сделки, разчистване на сметки, миришещи на наркотици...Народът заживя в реалити трилър, с какви ли не драматични герои в него, тайни агенти от ФБР, КГБ и "Ислямска държава". Как сега ума му да побере, че убийство е извършено от един нищо и никакъв бездомник, психопат, бивш затворник. Поне да беше комунист!

80

Сиана

преди 6 години

Ех, любов, любов...този пандизчия още малко и влюбения Шекспир ще го изкарат .. Престъпление от "любов" било! Който изпитва любов, избива ли така хората? За няколко дена успяха да го измислят, все пак, като се има предвид, че на милиционерите не им върви бързо мисълта, направо си е постижение. В полицията явно си падат по романтичните истории...

79

Анонимен

преди 6 години

Тия изпонатръшкаха целото село.

78

Анонимен

преди 6 години

Е, сега вече привържениците на ДНК експертизата могат да вземат проба.

77

Анонимен

преди 6 години

До Бау 81Разсъждаваш като нормален но те не са нормални.Затвора също е място за хора и много от тях се чувстват комфортно там.Така че няма НИКАКВАпричина да се самоубива.