fallback

Съли Ерна пристигна в България за концерт с Godsmack, който напълни столичната зала "Арена Армеец" в събота.

"София се превърна в специално място за мен. Създадох чудесни приятелства тук и прекарах доста време. Това е от онези места, които са много специални", коментира за Bulgaria ON AIR фронтменът на групата.

"Може би вие сте по-близо до музиката и емоцията в нея. Навсякъде ни приемат много добре, но България успява да изгрее и да бъде на върха за нас. Това ни показва, че българите наистина ценят нашата музика и тя достига до обикновения човек, който се бори с живота. В голяма част от музиката ми това е основният мотив - всекидневието", посочи Ерна.

Той написа и своя автобиография, която излезе и преведена на български език. И обясни пред Bulgaria ON AIR, че в началото идеята му е била просто да записва своите спомени и истории, за да не ги забрави. След като е видял колко много неща има да разкаже, е решил да напише книга.

"Осъзнах, че мога да помогна на хората да разберат, че не се раждаме успели. Всеки има своята история. Аз израснах в квартал с много насилие, имах тежко детство. Всичко, което правех, беше за да оцелея. Надявам се тази книга да е в помощ на хора, които все още се борят", заяви Ерна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

супер

преди 5 години

Концертът си беше на много добро ниво , GODSMACK направо ме разбиха , но и подгряващата група от Нова Зеландия беше супер и изненадващо добра . Там където бях аз звука беше отличен , но в залите е така , зависи много от мястото където си . Определено , ако дойдат пак ще отида отново. Съли е невероятен музикант и певец , огромно удоволствие и изживяване беше !

6

Хари

преди 5 години

супер си беше концерта, ако пак дойдат пак ще отида, само нещо в Арена Армеец се изложиха с озвучението - доста беше зле, но се преглъща, а за плюещите, ходете на Азьо той да ви плюе по празнити кратуни.....

5

SS

преди 5 години

от 95 96 ги слушам и не си изневериха на стила, като много групи който се комерсиализираха и творчеството им стана пълна боза, за сега GODSMACK са велики...

fallback