Съли Ерна пристигна в България за концерт с Godsmack, който напълни столичната зала "Арена Армеец" в събота.

"София се превърна в специално място за мен. Създадох чудесни приятелства тук и прекарах доста време. Това е от онези места, които са много специални", коментира за Bulgaria ON AIR фронтменът на групата.

"Може би вие сте по-близо до музиката и емоцията в нея. Навсякъде ни приемат много добре, но България успява да изгрее и да бъде на върха за нас. Това ни показва, че българите наистина ценят нашата музика и тя достига до обикновения човек, който се бори с живота. В голяма част от музиката ми това е основният мотив - всекидневието", посочи Ерна.

Той написа и своя автобиография, която излезе и преведена на български език. И обясни пред Bulgaria ON AIR, че в началото идеята му е била просто да записва своите спомени и истории, за да не ги забрави. След като е видял колко много неща има да разкаже, е решил да напише книга.

"Осъзнах, че мога да помогна на хората да разберат, че не се раждаме успели. Всеки има своята история. Аз израснах в квартал с много насилие, имах тежко детство. Всичко, което правех, беше за да оцелея. Надявам се тази книга да е в помощ на хора, които все още се борят", заяви Ерна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase