7

супер

преди 5 години

Концертът си беше на много добро ниво , GODSMACK направо ме разбиха , но и подгряващата група от Нова Зеландия беше супер и изненадващо добра . Там където бях аз звука беше отличен , но в залите е така , зависи много от мястото където си . Определено , ако дойдат пак ще отида отново. Съли е невероятен музикант и певец , огромно удоволствие и изживяване беше !

6

Хари

преди 5 години

супер си беше концерта, ако пак дойдат пак ще отида, само нещо в Арена Армеец се изложиха с озвучението - доста беше зле, но се преглъща, а за плюещите, ходете на Азьо той да ви плюе по празнити кратуни.....

5

SS

преди 5 години

от 95 96 ги слушам и не си изневериха на стила, като много групи който се комерсиализираха и творчеството им стана пълна боза, за сега GODSMACK са велики...

4

Курти

преди 5 години

Присъствах на концерта и останах без думи.Уникално творчество и уникални изпълнители.А за плюещите предлагам да си купят билет от два лева и да ходят на концерт на азис.

3

24689

преди 5 години

Не знам от къде толкова омраза има във вас.Аз бях на концерта и много ми хареса.Ако пак дойдат да пеят в Бг. отново ще отида.Всеки си има вкусове.Това, че не слушам определен тип музика, не означава, че не уважавам хората, които я слушат.

2

mmmm

преди 5 години

Оооо да на всеки България му е специално място, като си взима кинтите :D

1

House M.D.

преди 5 години

Израстнал в бедно работническо семейство, страдащо под гнета на капиталистите.