Алисия и Фики Стораро ще подгряват концерта на гръцката поп звезда Константинос Аргирос на 16 май в София.

„Изключително много сме развълнувани от поканата да излезем на една сцена с един от най-актуалните певци на Балканите. Израснали сме с много от гръцките хитове и за нас е чест да бъдем част от това шоу“, споделят българските фолк звезди. Алисия и Фики подготвят специална музикална програма, включваща едни от най-големите им хитове.

Балканският секссимвол ще представи пред родната публика нова програма от гръцки и световни хитове на фона на над 20 мултимедийни екрани. Музикалният бенд на Аргирос се състои от 18 музиканта, а целия му екип наброява общо 25 души. Изпълнителят ще остане в столицата ни два дни и ще отседне в луксозен петзвезден хотел.

По време на шоуто  Аргирос ще представи и два от последните си хита, които не слизат от челните места в музикалните класации. Той върна в репертоара си и стари свои златни парчета, които са сред най-обичаните от публиката.

В последните дни гръцките светски медии не спират да говорят за контракта между Константинос Аргирос и кипърския милионер Джон Христодулу, които в партньорство закупиха две сгради в Кенсингтън, Лондон, в близост до известния магазин Harrods. Инвестицията е с цел отдаване на наем и препродажба, но цената на сделката не бе обявена публично. Двамата господа се запознават през април 2023 г., когато певеца подкрепи филантропската организация на Христодулу и изнесе концерт пред 200 деца, на които бяха раздадени стипендии в размер на 20 000 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase